Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Yıldız’dan Yeni Yıl Mesajı-(Videolu)

Başkan Yıldız’dan Yeni Yıl Mesajı-(Videolu)

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız yenil nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yıldız mesajında,”Saygıdeğer Şanlıurfalı Hemşerilerim ,Öncelikle hepinizi şahsım ve AK Parti Şanlıurfa İl ve İlçe teşkilatları adına en kalbi duygularımla hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. 2019 yılını 31 Mart seçimi, Göbekli tepe yılının ilanı ve etkinlikleri, Barış Pınarı Harekâtı gibi önemli olaylarla geride bıraktık. Yine AK Parti kadroları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde merkezde ve yerelde Şanlıurfa’mızın ve Ülkemizin dört bir yanını hizmetle buluşturduk.
Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, , tarihteki ilk kentlerin, bürokrasinin, yazının ve devletin ortaya çıktığı, başka bir deyişle uygarlıkların başlangıç noktası olan coğrafyamızda bulunan, UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası kalıcı listesinde yer alan ve tarihin sıfır noktası Göbekli Tepe’yi 2019 yılı resmi turizm ve kültür yılı olarak ilan etti. Üzerinde yaşadığımız bu toprakların eşi bulunmaz bir tarih, kültür ve medeniyetler beşiği olduğunu, bu Tarihi mirasımıza daha da sahip çıkarak inanç ve turizm şehri Şanlıurfa’mızın tanıtımını sürdüreceğiz.
Yine 31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde teşkilatlarımızın üstün gayretleri ve halkımızın yüksek ferasetleri ile Şanlıurfa’mızda büyük bir başarı elde ettik. Teşkilatlarımızın özverili çalışmalarından dolayı Şanlıurfalı hemşerilerimize ise teveccühlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bizlerde bu tarihi sorumluluğu hakkıyla yerine getirebilmek için Şanlıurfa’mıza hizmetin en iyisini sunabilmek için durmadan, gece gündüz demeden çalışacağız yine Şanlıurfa’mızda dokunmadık yürek, sıkmadık el bırakmayacağız.
Geride bıraktığımız 2019 yılında sınırlarımızda oluşturulmak istenen terör koridorunu ordumuzun gücü ve aziz milletimizin dualarıyla yerle bir ettik. Buradan bölünmez vatan toprakları için şehadete eren tüm yiğitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.
Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN riyasetinde bu yıl da Türkiye bilim ışığında üretmeye devam etti. Yapamaz dedikleri Yerli otomobilimizi yaptık, üretemez dedikleri yerli silahlarımızı ürettik, denizlerde dinamik, masada ve sahada güçlü devlet olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. İçerde ve dışarda hainlere göz açtırmadık, uluslararası platformlarda haksızlıklara karşı dik durduk, tüm dünyanın sesiz olduğu zamanlarda hakkın sesi olduk, Dünyanın neresinde bir mazlum olduysa devlet olarak millet olarak orada olduk. Yanlarında olduk.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2020 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, Şanlıurfalı hemşerilerimin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”ifadelerine yer verildi.
https://youtu.be/XRKtyZEMfnE
Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan