Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Çakmak Ve Ercan Aileleri Arasında Barış Sağlandı

Çakmak Ve Ercan Aileleri Arasında Barış Sağlandı

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Bozova ilçesinde husumetli iki aile olan Çakmak ve Ercan aileleri barıştırdı.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde istenmedik bir olaydan dolayı iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavga sonrası aralarında husumet oluşan aileleri barıştırdı. Bozova merkezde düzenlenen barış yemeğinde bir araya getirilen aile fertleri, dualar eşliğinde Başkan Suphi Aksoy tarafından barıştırıldı. Her iki aile adına Gazi Ercan ve Emin Çakmak el sıkışarak husumeti sonlandırdıklarını belirtti.

Programa Başkan Aksoy’un yanı sıra AK Parti Bozova ilçe başkanı Süleyman Deveci, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, Kırsal mahallelerden Kanaat önderleri ve husumetli ailelerin fertleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Aksoy : İnsan hayatında, toplum hayatında hepimiz istemesekte bazı hadiseler başımıza geliyor. Böyle bir üzüntülü hadise yaşadık, kimsenin istemediği kimsenin istemeyeceği bir hadise. Bir daha böyle hadiselerin yaşanmamasını temenni ediyoruz. Ben Bozova Belediye Başkanı olarak ilçemizi her zaman huzurlu emniyetli, mutlu bir birey olmasını istiyoruz.

Konuşmaların ardından Çakmak ve Ercan aileleri herkesle tek tek tokalaşıp barış yemeğini birlikte yediler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan