Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Soylu, Sahaya İndi

Başkan Soylu, Sahaya İndi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyas Soylu, belediye başkanlığı görevini devralmasının ardından kolları sıvayarak sahaya indi.

 

İlçe genelinde bulunan parklarda incelemelerde bulunan Başkan Soylu, sosyal alanların halka daha iyi hizmet edebilmesi amacıyla parklardaki eksikliklerin giderilmesi için yetkili personele talimat verdi. Parklar ve yeşil alanların Ceylanpınar’ın sosyal hayatına canlılık kattığını belirten Başkan Soylu, vatandaşların huzurlu, güven içerisinde hoş vakit geçirebilmeleri amacıyla parkların tepeden tırnağa yenileneceğini söyledi.

 

Kolları sıvayarak sahaya indiğini belirten Başkan Soylu, “Belediye meclis üyelerimizle birlikte parklarımızı gezdik. Parklarımızdaki eksiklikleri tespit ettik. Tespit ettiğimiz eksiklikleri en kısa sürede gidecek ve halkımızın parklardan en iyi şekilde istifade etmesini sağlayacağız.” diye konuştu.

<iframe width=”937″ height=”525″ src=”https://www.youtube.com/embed/14nQak2s6DA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan