Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Büyükşehir’den ‘Ağaç”Açıklaması

Büyükşehir’den ‘Ağaç”Açıklaması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü ilçesi Lotus Hastanesi personelleri tarafından kesildiği iddia edilen ağaçlarla ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü ilçesi Lotus Hastanesi personelleri tarafından kesildiği iddia edilen ağaçlarla ilgili açıklama yaptı.

Büyükşehir Basın Daire Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada,”Bazı Sosyal medya ve İnternet sitelerinde Diyarbakır yolunda iki farklı noktada bulunan ağaçların işyerleri tarafından aşırı bir şekilde budanması ile ilgili yapılan paylaşımlardan dolayı açıklama yapma gerekliliği hâsıl olmuştur.

01 Ocak 2020 Çarşamba günü gerçekleşen olayın, Büyükşehir Belediyemize bildirilmesi üzeri ekiplerimiz olay yerine intikal etmiştir.

Park ve Bahçeler Dairemize bağlı mühendislerimiz, Zabıta Dairemize bağlı Zabıta personelleriyle birlikte, Diyarbakır yolunda bulunan ve ağaçları aşırı bir şekilde budayarak zarar verdikleri tespit edilen her 2 işyeri ile ilgili gerekli cezai işlemin yapılması için tutanak tutmuş; ayrıca konuyla ilgili emniyete de başvuran ekiplerimiz olayın olduğu gün işyerleri ile ilgili şikayetçi olarak yasal süreci de başlatmıştır.
Kamuoyunun bilgilerine sunulur.”Denildi

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan