Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ak Parti İl Başkanı Yıldız:”Bizde DEDAŞ’tan Rahatsızız” (VİDEO)

Ak Parti İl Başkanı Yıldız:”Bizde DEDAŞ’tan Rahatsızız” (VİDEO)

başkan Yıldız Ruha Haber Ajansı’ndan Gazeteci Ömer Dodanlı’nın Şanlıurfa’daki elektrik kesintileri ile ilgili yaptığı açıklamada,Şanlıurfa’daki elektrik kesintilerinin nedeninin DEDAŞ’ın gerekli alt yapı yatırımlarını gerçekleştiremediğini belirten Yıldız şunları kaydetti.”Elektrik bir kangren haline gelmiş durumda. Gerek bizler göreve geldikten sonra gerek bizden önceki dönemlerde her platformlarda DEDAŞ’la ilgili şikâyetlerimizi dile getirdik.Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile bu konuyu Enerji Bakanı’na kadar taşıyarak sadece Urfa’nın değil bölgenin bu sorununu aktardılarını söyledi.
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, kentteki elektrik sorununun kangren haline geldiğini ve bu konunun takipçisi olduklarını ifade ederek, “Elektrik bir kangren haline gelmiş durumda. Gerek bizler göreve geldikten sonra gerek bizden önceki dönemlerde her platformlarda DEDAŞ’la ilgili şikâyetlerimizi her platformda dile getirdik. Milletvekillerimiz bakanlarımız bunu Bakanlar Kurulu’na kadar taşıyarak sadece Urfa’nın değil bölgenin bu sorununu aktardılar. Bizler Enerji Bakanlığı’nı ve DEDAŞ’ı ziyaret ettiğimizde bizlere şunları söylediler. Hep tutturmuşlar bir kayıp kaçak oranı diye, kimin kayıp kaçağı varsa onun elektriğini kesin. Bütün şehri kaçak oranı yüksek diye gösteremezsiniz. Kendilerine telkinlerimiz ve şikâyetlerimiz oldu. Bize dediler ki 2021’e kadar altyapıyı güçlendireceğiz. Biz bakan beyin huzurunda bu sorunu dile getirdiğimizde bizzat kendilerini aradık. Gerek kırsal gerek kent merkezi olarak artık bir sorunun kalmamasını istedik. Şehir merkezinde bile elektriğin kesilmesi bizi son derece rahatsız etmektedir. Bu sorunun takipçisiyiz. Artık bu dönemde elektrik kesintileri ile uğraşmamayı istiyoruz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan