Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Soylu’dan Ankara’ya çıkarma

Başkan Soylu’dan Ankara’ya çıkarma

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, bir takım dizi ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya çıkarma yaptı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, bir takım dizi ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya çıkarma yaptı. Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya ziyaretleri sırasında ilçenin kanaat önderi Ahmet Uçar’da eşlik etti.

Başkan Feyyaz Soylu’nun Ankara’daki temasları sırasında ki ilk durağı AK Parti Şanlıurfalı Milletvekili Halil Özşavlı oldu. Milletvekili Halil Özşavlı ile bir araya gelen Başkan Feyyaz Soylu ilçede yapılacak olan proje ve çalışmalar hakkında istişare de bulundu.

“İLÇEMİZE KAZANIMLAR KAZANDIRMAK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”
Ankara’ya Ceylanpınar’a bir takım çalışma ve proje kazandırmak için gittiğini ifade eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, “İlçemize güzel hizmetler kazandırmak amacıyla ilçemizin kanaat önderlerinden Ahmet Uçar ile beraber Ankara’ya çıkarma yaptık. Burada AK Parti Şanlıurfalı Milletvekili Halil Özşavlı ile bir araya geldik. Kendisiyle beraber ilçemizde yapılacak olan proje ve çalışmalar hakkında istişare ettik. Sayın vekilimizin dışında da bir takım ziyaretlerimiz olacak. İlçemize kazanımlar kazandırmak için canla başla çalışacağız” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan