Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Halfeti’de Gençlere Ücretsiz Deneme Sınavı          

Halfeti’de Gençlere Ücretsiz Deneme Sınavı          

 

Halfeti Belediyesi, Gençlik ve Eğitim Merkezinde gerçekleştirdiği ücretsiz deneme sınavlarıyla gençleri hayallerine kavuşturuyor.

Halfeti Belediye Başkanlığı bünyesinde hizmet veren, Gençlik ve Eğitim Merkezinde gençler, ücretsiz üniversite hazırlık kursları ile geleceğe hazırlanıyorlar.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın talimatlarıyla gençlerin eğitimine yönelik her türlü alanda çalışma yürütmeyi hedefleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çeşitli sınavlara hazırlanan gençlere uygun ortam oluşturmaya devam ediyor.

Yürütülen eğitim çalışmaları kapsamında Gençlik ve Eğitim Merkezi binasında Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına hazırlanacak olan öğrencilere tüm branş alanlarında ücretsiz deneme sınavı yapılıyor.

Halfeti Belediyesi, gençlerin üniversite hayallerini gerçekleştirebilmeleri için onları her anlamda desteklemeye devam ediyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan