Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Kuş, Hem Çalışmaları Anlattı Hem Talepleri İletti

Başkan Kuş, Hem Çalışmaları Anlattı Hem Talepleri İletti

 

Eyyübiye Belediyesi, 2020 Hizmet Planlama Koordinasyon Toplantısına ev sahipliği yaptı. Eyyübiye Belediyesinin 270 günlük faaliyetleri ile taleplerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Kuş,” Gece gündüz demeden çalıştığımız Eyyübiye’mizi el birliği ile daha iyi noktalara taşıyacağız.” Dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Eyyübiye Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği 2020 Hizmet Planlama Koordinasyon Toplantısı, Eyyübiye Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı’nda düzenlenen ve Eyyübiye Belediyesinin 270 günlük faaliyet raporu ile taleplerinin görüşüldüğü toplantıya; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Genel Sekreter Yardımcıları, Genel Müdürler, Daire Başkanları, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile Birim Müdürleri katıldı.

Eyyübiye Belediyesinin 2020 yılı içinde hayata geçirmeyi planladığı projelerin de konuşulduğu toplantıda sunum yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 2020 yılının Eyyübiye yılı olacağını belirtti. Başkan Kuş konuşmasında şunları söyledi;” Değerli Milletvekilim, Büyükşehir Belediye Başkanım, Genel Sekreterimiz ve değerli hazirun, öncelikle her birinizi saygıyla selamlıyorum. İnşallah 9 ay boyunca yapmış olduğumuz faaliyetlerimizi Milletvekilimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza sunacağız. Gece gündüz demeden çalıştığımız Eyyübiye’miz için büyükşehir Belediyemizden taleplerimiz olacak, onları kendilerine sunacağız. İnşallah toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. “

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise birlik ve beraberliğe vurgu yaparak,” Büyükşehir Belediye Başkanım, İlçe Belediye Başkanım ve çok kıymetli arkadaşlarım; hepinizi selamlıyorum, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Öncelikle huzurunuzda Büyükşehir Belediye Başkanıma bu tarz toplantıdan dolayı kendisine şahsım ve İlçem adına çok teşekkür ediyorum. Gerçekten takdir edilecek bir davranış. Çünkü geçmişte yani Büyükşehir Belediyesine geçişten sora Büyükşehir Belediye Başkanı ile İlçe Belediye Başkanlarını bir türlü bir araya getiremedik, yapılacak işin Büyükşehir Belediyesine mi ait yoksa İlçe Belediyesine mi ait olduğunu hem vatandaşlar hem biz kavrayamadık. İnşallah bu tür toplantılardan sonra sorun ortadan kalkacak. Çünkü hepimiz aynı davanın adamalarıyız. Bütün sorunlar hepimizin sorunu, gerek Büyükşehir, gerek İlçe Belediyesi gerekse Siyasilerin sorunu ve sahada da bir birimizi desteklememiz lazım.  Şuanda burada Gerek Büyükşehir gerek Eyyübiye İlçe Belediye Başkanlığının bütün kademesi burada ben bir arada görmekten mutluluk duyuyorum.” Şeklinde konuştu.

Eyyübiye’yi masaya yatırdıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise,”Değerli Milletvekilim, Değerli Belediye Başkanım, değerli Meclis Üyesi arkadaşlarım, gerek Büyükşehir’in gerekse Eyyübiye’nin Daire Başkanları ve Müdürleri hepsi görevde. Öncelik ile hoş geldiniz, bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Toplantımızın konsepti belli her iki taraf Meclis Üyelerimiz, Birim amirlerimiz Büyükşehir Belediyesi olarak Daire Başkanlarımız ve Müdürlerimiz bir araya geliyoruz. Neticede burada Eyyübiye’yi masaya yatırmış olacağız. Biraz önce Eyyübiye Belediye Başkanı ifade etti; Eyyübiye hakkında bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında slayt ortamında sunum yapacaklar. Ancak bu çalışmanın biraz önce Milletvekilimiz ifade ettiler bir ayağı Eyyübiye, Bir ayağı Büyükşehir olmak ile birlikte bir ayağı da aslında bakarsanız Milletvekillerimiz. çünkü burada yaptığımız toplantılarda şu çıkıyor efendim bir kısım işlerimizin de Ankara takip edilmesi gerektiğini görüyoruz ve istişare ediyoruz. İnşallah el birliği ile Eyyübiye’mize yakışır hizmetleri bir bir getireceğiz. İnşallah toplantımız da hayırlara vesile olur. “ ifadelerini kullandı.

<iframe width=”937″ height=”525″ src=”https://www.youtube.com/embed/Jupo0-X4jK4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan