Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Siverek’te Tahrip olan cadde ve sokaklarda çalışmalar devam ediyor

Siverek’te Tahrip olan cadde ve sokaklarda çalışmalar devam ediyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Türk Telekom, DEDAŞ ve AKSA Gaz tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sırasında kazılan cadde ve sokaklarda beton dökme çalışması yapılırken çalışmalar sırasında tahrip olan kaldırımlarda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.

Siverek belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ Fen işleri müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin Ofis ve Güney mahallesinde çalışmaların hızlı bir şekilde yürütülüyor, ilçe merkezimizde muhtelif cadde ve sokaklarında, alt yapı yenileme çalışmaları nedeniyle yapılan kazılarda kaldırım ve caddelerdeki üst yapılarda bozulmalar meydana geldi. Ancak mevsimin kış ve yağışlı olmasından dolayı çalışmalarda aksaklıklar meydana gelmiştir. Söz konusu cadde ve sokaklarda uygun hava koşulları oluştuğunda gerek beton gerekse kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ilgili kurumumuz ve alt yapı kazı çalışmalarını yürüten paydaşları tarafından üst yapı yenileme çalışmaları aralıksız devam edecektir” denildi
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan