Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eyyüpoğlu:DEDAŞ Hem Soyuyor Hemde Hırsızlıkla Suçluyor

Eyyüpoğlu:DEDAŞ Hem Soyuyor Hemde Hırsızlıkla Suçluyor

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu yaptığı açıklamada,Dicle Elktrik A.Ş. DEDAŞ’ın hem devleti soyduğunu hemde vatandaşları hırsızlıkla suçladığı söyledi.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu yaptığı açıklamada,Dicle Elktrik A.Ş. DEDAŞ’ın hem devleti soyduğunu hemde vatandaşları hırsızlıkla suçladığı söyledi.

EYYÜPOĞLU:”MİLLETVEKİLLERİ BİZİ BU DEDAŞ BELASINDAN KURTARIN”
Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu kentte yaşanan elektrik kesintileri ile milletvekillerine seslendi.Eyyüpoğlu, “Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Şanlıurfa’da yüzde 86 kayıp kaçak elektrik kullanıladığını iddia eden DEDAŞ’ın Urfalıları hırsızlıkla suçlamasına sert tepki gösterdi.Eyyüpoğlu,”Bu resmen yalandır iftiradır.” dedi.

”HEM SOYUYOR HEM HIRSIZ YAPIYOR”
Vekillerimizde bize sahip çıksınlar raform ve DEDAŞ’ın zulmünden bizi kurtarsınlar. DEDAŞ geçen bir açıklama yapmış yüzde 86 kayıp kaçak elektrik kullanıldığını söyledi.Bu resmen yalandır iftiradır.Kamu kurum ve kuruluşlar yüzde 25 elektrik kullanıyor onlarda mı kaçak elektrik kullanıyor. Bu firma hem devleti soyuyor hem de bizleri hırsız yapıyor kimsede sesini çıkarmıyor biz bunu kabullenmiyoruz. dedi.
EYYÜPOĞLU:”DEDAŞ’I DEAŞ VE İŞİD’E BENZETMİŞTİ”
Öte yandan Eyyüpoğlu,Geçtiğimiz yıl da DEDAŞ’ın bölge çiftçisi üzerindeki uygulamarına sert tepki göstermiş,”Özellikle Güneydoğu’da, Diyarbakır’da, Mardin’de nasıl PKK, bölgenin başına bela olmuşsa, Suriye’de nasıl DEAŞ ve IŞİD bela olmuşsa, Şanlıurfa’da da çiftçilerimizin başına Dicle Elektrik bela olmuştur”ifadelerini kullanmıştı

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan