Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa Ziraat Odası 2020’nin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Şanlıurfa Ziraat Odası 2020’nin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

 

 

Şanlıurfa Ziraat Odası Meclisi, 2020 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Halil Ataş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Başkan vekili Mahmut Ayniberk, Meclis başkan vekili Fethi Budak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.  Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda, 2019 da çiftçilerin karşılaştığı sorunlar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Yapılan toplantı sonrası açılmamalarda bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, 2019 yılı çiftçiler için kötü geçtiğini belirtti.

 

Başkan Eyyüpoğlu, 2019 yılı gitsin bir daha gelmesin çiftçilerimiz açısında çok kötü geçti. Verim ortalaması düştü gübre, mazot, ilaç gibi girdi çıktılar yüzde yüz artmasından dolayı çiftçilerimiz aşırı bir şekilde zarar ettiler. dedi.

 

   2020 Yılı için umutlu konuşan Eyyüpoğlu, çiftçilerimiz için inşallah bol bereketli bir yıl olur dedi.

 

Eyyüpoğlu, “ 2020 Yılı inşallah çiftçilerimiz için bol bereketli bir yıl geçiririz. Milletvekillerimize, bakanlarımıza seslenmek istiyorum; enerjiyle sulama yapan çiftçilerimizin faturaları yüksek geliyor, reformla geçen yıl sulu tarımda yetmiş beş liradan yüz elli liraya yükseldi. Sulama birliklerinin ücretleri yüzde yüz artı. Genel merkez nezdin de 15 ve 16 Ocak tarihlerinde meclis açılır açılmaz Türkiye geneli ziraat oda başkanlarıyla mecliste tüm milletvekilleriyle görüşüp enerji ve raforumla ilgili kiraların yüzde yüz artışı için Ankara’ya gideceğiz. İnşallah güzel bir netice alırız. Çiftçilerimiz zor durumda çiftçi üretmese Türkiye’nin kalkınması söz konusu değildir. Bu konuda bize anlayış göstersinler zor durumdayız.

 

Eyyüpoğlu: TEDAŞ devleti soyuyor bizleri de hırsız yapıyor.

Vekillerimizde bize sahip çıksınlar raform ve TEDAŞ’ın zulmünden bizi kurtarsınlar. TEDAŞ geçen bir açıklama yapmış yüzde 86 kayıp kaçak elektrik kullanıldığını söyledi. Bu resmen yalandır iftiradır. Kamu kurum ve kuruluşlar yüzde 25 elektrik kullanıyor onlarda mı kaçak elektrik kullanıyor. Bu firma hem devleti soyuyor hem de bizleri hırsız yapıyor kimsede sesini çıkarmıyor biz bunu kabullenmiyoruz. dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan