Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Viranşehir’in Sorunları Masaya Yatırıldı

Viranşehir’in Sorunları Masaya Yatırıldı

Viranşehir Belediyesi öncülüğünde 2020 Hizmet Planlama Koordinasyon Toplantıları Viranşehir İlçesinde Şanlıurfa büyükşehir ile devam etti.

Toplantıda Başkan Ekinci, ” Viranşehir de bir başarı varsa; bu Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanımız Zeynel Abidin Beyaz gül ilçe belediye başkanımız, meclis üyelerimiz ve bürokratlarımızla beraber aldığımız bir başarıdır” dedi.

Sosyal belediyecilik ilkesiyle yola çıkan Viranşehir Belediyesi’nin Başkan Salih Ekinci başkanlığında gerçekleştirdiği 2020 hizmet planlama koordinasyon toplantıları Viranşehir İlçeselsinde yapıldı. Viranşehir 2020 yılına dair yapılacak olan projeler masaya yatırıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyaz gül başkanlığında gerçekleşen hizmet planlama koordinasyon toplantısına Büyükşehir üst yönetimi, Daire Başkanları, Viranşehir Belediye Başkanı Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin Belediye Meclis Üyeleri ve Viranşehir Belediyesi birim müdürleri katıldı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Bugün büyükşehir belediye başkanımız ekibiyle beraber Viranşehir ilçemize geldiler. Diğer ilçelerde yaptığı görüşmeler gibi, burada büyükşehir belediye başkanımız, genel sekreterimiz, genel sekreter yardımcılarımız, daire başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimizle beraber burada karşılıklı oturup Viranşehir in sorunları, yapılacak projeler ve yapılması gereken projeler konusunda fikir alışverişinde bulunacağız. Daha önce Şanlıurfa’da haftanın belli bir gününde yine Büyükşehir Belediyesinde toplantı yapıyorduk. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız bu çalışmayı yeni başlattı. Bu çalışmanın yararlı ve hayırlı olacağına inanıyorum dedi

Toplantıda konuşan Başkan Beyaz gül, “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu toplantı 6cı ilçe toplantımız, ama şunu ifade edebilirim ki; her bir toplantımızdan sonra arkadaşlarımızda ifade ediyorlar, bu toplantı konseptinin çok yararlı olduğunu dile getirdiler. Bu toplantıda, daha önce Salih Ekinci başkanımızın ifade ettiği gibi, Şanlıurfa’da üst yönetim olarak pazartesi ve salı günleri, Viranşehir’den geliyordu. Sizin de görüşlerinizi ve düşüncelerinizi alaraktan Şanlıurfa’da ortak çalışma masası etrafında toplanıyordu. Ancak bütün bu çalışmaları aldık, kendi bürokratlarımızdan brifingleri aldık belediye başkanlarımız kendi iç sistemlerini daha iyi tanıdı. Bürokratlarımız kendi koordinasyonunu çok daha iyi sağladıktan sonra bir de işin yerine gidelim orda ki bürokratları ve meclis üyelerimizin düşüncelerini alalım, belediye başkanımızın çalışmalarını görelim dedik. Buradan doğrudan doğruya sorulara muhatap olana hem Viranşehir’de ki bürokratlarımız hem Şanlıurfa’da ki bürokratlarımız bunların cevabını verecekler, eğer bir konu devamında bir çalışma icap ediyorsa, bu defa da eşleştirme yapacağız, diyeceğiz ki sen şu arkadaşımızla şunu takip et diyeceğiz bu şekilde bu çalışmaların devamını ve sonuç almasını sağlayacağız. dedi

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyaz gül ve ekibine Viranşehir’de bu toplantıyı düzenledikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan