Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Kuş, Talepleri Anında Yerine Getiriyor

Başkan Kuş, Talepleri Anında Yerine Getiriyor

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eğitime verdiği destekle kamuoyunun takdirini toplamaya devam ediyor. Başkan Kuş son olarak, Yenice mahallesinde bulunan eğitim kampüsünün yol ve çevre düzenlemesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eğitime verdiği destekle kamuoyunun takdirini toplamaya devam ediyor. Başkan Kuş son olarak, Yenice mahallesinde bulunan eğitim kampüsünün yol ve çevre düzenlemesi için ilgili birimlere talimat verdi. Gençliğe ve eğitime yatırımlarıyla takdir toplayan Başkan Kuş, sık sık eğitim kurumlarını da ziyaret edip, idareciler ve öğrencilerle bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Başkan Kuş, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Birinci, Murat Karadaş ve ilgili Birim Amirleriyle birlikte Yenice mahallesinde bulunan Prof. Dr. Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul yolunun bozuk olmasından dolayı öğrencilerin yaşadığı sıkıntıyı yerinde tespit eden Başkan Kuş, yol ile çevre düzenlenmesi için ilgili birimlere anında talimat verip, sorunun kısa sürede çözülmesini istedi. Eğitim kurumlarının ve öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Kuş,” Geleceğimizin teminatı olan kardeşlerimizin sorunlarını da bir bir çözmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Çocuklarımızın her zaman yanında olduklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Demir kardeşimiz ile birlikte Yenice Mahallemizde bulunan eğitim kampusumuzu ziyaret ettik. Okul idarecileri ile Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile bir araya gelerek, okul bölgesi ile ilgili sıkıntıları dinledik ve yerinde çözümlemeler getirdik çok şükür. Öğrencilerimiz kış aylarında şu anda kullanılmış oldukları yolda tabiri caizse ızdırap çekiyorlar. İlgili Müdürlüğümüze anında talimat verdik.  1 haftalık kısa bir süre içerisinde bu sıkıntıyı inşallah bertaraf edeceğiz ve çocuklarımızı bu noktadan çamurdan kurtarmış olacağız. Ben buradan özellik ile hocalarımıza bu duyarlılıklarından dolayı şükranlarımı iletiyorum. Her zaman Eyyübiye Belediyesi olarak hocalarımızın emrindeyiz. Çocuklarımızı önemsiyoruz her platformda çocuklarımız ile ilgili bütün sıkıntıları inşallah aşabilmek için bütün gayretimizi sarf ediyoruz. Ben buradan Meclis üyesi kardeşlerime şükranlarımı iletiyorum. Özellikle kendileri yoğun bir şekilde bu sıkıntıları bertaraf etmemiz için yoğun çalışma içerisine girdiler. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Duyarlılığından dolayı Başkan Kuş’a teşekkür eden İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Demir ise şunları söyledi;” Bugün Eyyübiye Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kuş beyefendi, ekip arkadaşları ile birlikte Eyyübiye’nin Yenici kampusunu ziyaret ettik. Ben kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şuanda bulunduğumuz alanın çevre düzenlemesi ve yolların durumu ile ilgili taleplerimizi kendilerine ilettik. Kendileri de anında birim amirlerine talimat vererek okulun çevre düzenlemesi ve yolu yapılması için talimat verdi. Bu anlamda kendisine göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan