Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kaymakam Dereci ve Başkan Ekinci Basınla Kahvaltıda Buluştu

Kaymakam Dereci ve Başkan Ekinci Basınla Kahvaltıda Buluştu

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci İlçe kaymakamı Ömer Dereci 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Viranşehir’de Yerel ve ulusal Gazetecilerle kahvaltıda buluşarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Ulusal ve yerel gazetecilerin katıldığı Viranşehir polis evinde gerçekleşen kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Salih Ekinci 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Başkan Ekinci :”seçildiği günden bu yana geçen süreçte Viranşehir’deki gazetecilerle güzel diyaloglar içerisinde olduklarını söyleyerek, Viranşehir’deki yerel basının tarafsız, iftara ve dedikodulardan uzak, kamuya hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Belediye Başkanı Ekinci ilçede yaptığı ve yapacağı çalışmaları Viranşehir yerel basının bunların tamamından haberdar olduğunu söyledi.

Viranşehir ilçe kaymakamı Ömer Dereci “10 ocak çalışan gazetecileri başta Viranşehir gazetecileri olmak üzere tüm gazetecilerin günün kutluyorum” dedi.

Gazeteciler adına da bir konuşma gerçekleştiren Viranşehir Gazeteciler Dernek Başkanı Nurettin Karakış basına verdiği önem ve kahvaltı programı dolayısıyla Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinciye teşekkür etti. Kahvaltı programının ardından karşılıklı sohbet ve istişareler bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan