Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Özyavuz Hizmette Sınır Tanımıyor

Başkan Özyavuz Hizmette Sınır Tanımıyor

Harran Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde asfaltlama, kaldırım, kilitli parke, yol açma, asfalt bakım onarım ve park-bahçelerde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Göreve geldiği günden bu yana hizmetlerini aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; mahalleler için belirlenen program dışında, aciliyeti olan ve vatandaşların talebi doğrultusunda istenilen hizmetleri bir bir yerine getiriyor.

2020 yılını “Yatırım Yılı” ilan eden Harran Belediyesi; ortaya koyduğu performansla hedeflerinin önüne geçti. Yıl içinde Harran genelinde hummalı bir çalışma yürüten Belediye ekipleri, pek çok mahallede yol sorununu çözerek, ilçe halkının hizmetine açtı. Yapılan tüm çalışmaları sık sık takip eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, hedeflenen hizmetlerin çok önünde olmalarının sevindirici olduğunu söyledi.

Harran genelinde belediye ekipleri tarafından başlatılan parke taşı, stabilize, bakım ve onarım yol çalışmaları, kültür evleri ve cami önü çevre düzenleme çalışmaları, eksiklikleri, belirlenen program dahilinde hızlı bir şekilde giderildi.

Eşit hizmet çizgisinden ayrılmadan çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, aciliyet programı dahilinde Kaymaklı, Doruç, Aydıncık, Tantana, Çağ başı, Aydınlık, Kuruver, Diriliş, Altılı, Yaygılı, Para para, Ahmet kara ve Umutlu mahallerinde, mahalle içi yol stabilize ve bakım onarım çalışmalarını bitirerek vatandaşların hizmetine sundu.

2019 yılında başlatılan hizmet seferberliğinin 2020 yılında da aynı kararlılıkla devam edeceğinin altını çizen Başkan Özyavuz, “”Merkez ve kırsal mahallelerde hemşerilerimize en iyi hizmeti verebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin ekiplerimiz sahada çalışıyorlar. Halkımıza layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehrimizi hak ettiği yere taşımak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Harran ilçemize hizmetin en iyisini, en kalitelisini verebilmek için bütün imkânlarımızı sonuna kadar seferber ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bir yandan kilitli parke çalışmalarımız devam ederken, diğer bir yandan aciliyeti olan mahallelerimizin yollarını yenileyerek, çamurdan kurtarıp hizmete açtık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan