Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Aile Hekimlerine Aşı Semineri

Aile Hekimlerine Aşı Semineri

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Aile Hekimlerine “ Takvim Dışı Aşılar ve Ateşli Çocuğa Yaklaşım ” Semineri Gerçekleştirildi.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği işbirliği ile düzenlenen ‘Takvim Dışı Aşılar ve Ateşli Çocuğa Yaklaşım’ konulu konferans Haliliye Ek Binası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasında İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr.M.Emre ERKUŞ;
“Kış aylarıyla beraber çocuklarımız ateşlenmiş olarak hastanelerimize müracaat ediyorlar. Konusunun uzmanı hocalarımız verdiği bilgilerin hekimlik hayatınızda verimli olacaktır. Hastalarımızın şifasına katkıda bulunması hususunda verimli ve güzel sonuçları olacağını düşünerek hayata geçirdiğimiz bu eğitimine katılımlılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Haliliye Toplantı salonunda gerçekleşen seminere İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr. M.Emre ERKUŞ,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ’, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ömer ERDEVE, Halk Sağlığı Başkanımız Dr.Öğr.Üyesi Abdullah Solmaz ve birim yöneticileri ile İl ve ilçelerimizde görev yapan hekimlerimiz katıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan