Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı Şanlıurfa’da

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı Şanlıurfa’da

Bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfaya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından GAP Havalimanında karşılandı.

Bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfaya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından GAP Havalimanında karşılandı.

Karşılamanın ardından Akçakale Gümrük Kapısına giden Çataklı burada yapılan işlemler ve düzenlemeler hakkında Vali Erin ve Gümrük Müdürlüğü Yetkililerinden bilgi aldı.

İncelemelerine Barış Pınarı Harekatı ile Türkiyenin kontrolüne geçen Telabyadda devam eden Çataklı ilk olarak burada Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi SUDKOM koordinesinde oluşturulan geçiş noktasını ziyaret etti. Telabyadda giren ve çıkan kişilerin kimlik bilgilerinin biyometrik verilerle kayıt altına alındığı merkezde yapılan işlemler hakkında görevlilerden bilgi alan Çataklı işlem yaptıran vatandaşlarla sohbet etti.

Telabyad Yerel Meclisi binasının açılışını yapan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı burada da meclis başkanı ve üyeleri ile ilçede yapılan çalışmaları istişare etti.

Telabyad Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretinin ardından Resulayna hareket eden Çataklı SUDKOM koordinasyonunda tadilat ve tefrişat işlemleri yapıldıktan sonra bilgisayar sistemleri kurularak faaliyete başlayan Nüfus Müdürlüğünün ve Resulayn Yerel Polisi hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan