Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa Elazığ Depremine Sessiz Kalmadı !

Şanlıurfa Elazığ Depremine Sessiz Kalmadı !

Şanlıurfa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, Elazığ’a bağlı Sivrice merkezli meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremine arama kurtarma ekipleri,sağlık ve teknik ekiple destek verdi.

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi,AFAD,UMKE TİMİ ve İl Sağlık Müdürlüğü 112 ekipleri, Elazığ’a bağlı Sivrice merkezli meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde, Maden ilçesine Bağlı Gezin beldesindeki arama kurtarma faaliyetlerine; 2 araç, 8 arama kurtarma ekibi,2 teknik personel,1 teknik araç,1 lojistik ve 2 sağlık ekibiyle destek verdi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı arama kurtarma ekipleri, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğiyle arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.Türkiye, Elazığ’dan gelen deprem haberiyle sarsıldı. Kandilli verilerine göre, deprem 6.8 büyüklüğünde meydana geldi. Bunun üzerine Şanlıurfa Valiliği,Büyükşehir Belediyesi,AFAD ve İl sağlık Müdürlüğü birçok ekiple dün gece Elazığ’a hareket etti.

ŞANLIURFA EKİPLERİ GECE YARISI DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTI ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Şanlıurfa İl AFAD Müdürlüğünden; (2) arama kurtarma aracı, (9) arama kurtarma personeli ile (50) adet 112 metre karelik çadır; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkalığı İtfaiye Daire Başkanlığından; (1) arama kurtarma aracı, (1) öncü araç, (8) arama kurtarma personeli; İl Sağlık Müdürlüğünden; (2) 112 ekibi, (3) UMKE Timi (1) lojistik ekip ve Aksa Doğalgazdan da; (1) teknik araç ve (2) teknik personel Elazığ’a ulaştı ve hızlı bir şekilde arama kurtarma çalışmalarına katıldı

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan