Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ak Parti İl Başkanı Yıldız ve Urfa Heyeti Deprem Bölgesinde

Ak Parti İl Başkanı Yıldız ve Urfa Heyeti Deprem Bölgesinde

AK Parti Şanlıurfa İl başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Milletvekilleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ve İlçe Belediye Başkanlarından oluşan heyet 6.8 şiddetinde depremin yaşandığı birçok kişinin enkaz altında kaldığı Elazığ’da arama kurtarma çalışmalarının yaşandığı alanda incelemelerde bulundu.

Arama Kurtarma çalışmaları hakkında bilgi alan heyet AFAD yetkilileri ile bir araya geldi. Başkan Yıldız ve Şanlıurfa heyeti depremde hayatlarını kaybeden 5 kişinin cenaze törenine katıldı. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu ile birlikte Elazığ Maden İlçesinde depremde yakınlarını kaybedenlere taziye ziyaretinde bulundu.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Elazığ’da bir daha gerçekleşmesini istemediğimiz büyük bir yıkım yaşadık. Depremin meydana gelmesinden hemen sonra Büyükşehir Belediyemize bağlı arama kurtarma ekiplerini seferber ettik. Hem Büyükşehir Belediyemizle hem de yardım kuruluşlarımızla sürekli irtibat halinde olduk. Yine depremin etkisiyle birçok vatandaşımızı kaybettik kendilerine Allah’tan rahmet geride kalan ailelerine sabır diliyorum. Yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice İlçesi olan depremi bizde Şanlıurfa’da ciddi bir şekilde hissettik. Çok şükür herhangi bir can kaybımız olmadı. Şanlıurfalı hemşerilerime de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın. Depremin hemen ardından Elazığ’da ki vatandaşlarımız için yetkililerle konuşup durumları hakkında bilgi aldık. Heyetimizle birlikte Elazığ’a gelerek arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceledik. 5 Kardeşimizin cenaze törenlerine katıldık. Ekiplerimizde sağ olsun Elazığ’daki vatandaşlarımızın yardımına koşarak gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdü. Birlik beraberliğimizi koruyarak yaralarımızı hep birlikte saracağız. Bizler kardeş şehrimiz Elazığ için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Büyük ve güçlü bir devlettir. Her olayda olduğu gibi bu afet sonrasında da devletimiz milletinin yanındadır.” Cümlelerine yer verdi.
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan