Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eren: Barış Pınarı FM’e Her Türlü Destek Vereceğiz-(VİDEOLU)

Eren: Barış Pınarı FM’e Her Türlü Destek Vereceğiz-(VİDEOLU)

 

Şanlıurfa’da düzenlenen, TRT 2 kanalından da canlı yayınlanan “TRT2 Ustaları Yâd Ediyor: Kazancı Bedih ve Gazelhanları Anma Gecesi”ne katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman Urgun ve TRT Haber Kanal Koordinatörü Yahya Bostancı ile birlikte Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.
Vali Abdullah Erin tarafından makamda ağırlanan TRT Genel Müdürü ve beraberindekiler, daha sonra Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) tarafından kurulumu tamamlanarak yayına başlayan, Türkçe, Arapça, Kürtçe ve İngilizce yayınlar yapan Barış Pınarı FM’i ziyaret ettiler.
Barış Pınarı FM Genel Yayın Yönetmeni Arif Faraç’ın sunduğu Gündem Özel programına canlı yayın konuğu olarak katılan TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Vali Abdullah Erin tarafından böyle bir hizmetin hayata geçirilmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Radyoyu görünce şaşırdığını, son sistem cihazlarla güzel bir radyo kurulmuş olduğunu ifade eden Eren, “TRT olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Bizim ulusal ve bölgesel postalarımız, yayınlarımız var. Ancak, Barış Pınarı FM gibi yerel radyolar çok daha etkin bir şekilde, mesajlarımızı ilgili hedef kitlelere yayabilir. O yüzden yerel radyolar, çok kritik önem taşıyor. Barış Pınarı FM’i de tam zamanında kurmuşsunuz” dedi.
Barış Pınarı FM’in kuruluş talimatını veren Vali Erin’i de tebrik eden TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT olarak üzerlerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Barış Pınarı FM’in canlı yayınına konuk olan TRT Genel Müdürü Eren ve TRT yöneticilerini Şanlıurfa’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Vali Erin de aynı canlı yayında dinleyicilere seslenerek, “Radyo kurmaktaki amacımız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölgenin tamamının kardeşlik bölgesi olmasına yönelik yaptığı çalışmaları, fedakarlıkları tarafsız ve doğru yöntemlerle hem Şanlıurfa halkına, hem milletimize, hem de daha çok Tel Abyad ve Resulayn’daki kardeşlerimize ulaşmasını sağlamaktır. Ulaştırmak istediğimiz mesaj barıştır, kardeşliktir. On yıla yakın bir süredir terör örgütlerinin baskısı altında bunalmış olan Suriyeli kardeşlerimizin, insanca yaşayabilecekleri bir ortam oluşturulmasına yönelik gayretimizi, tarafsız bir şekilde o kardeşlerimize ulaştırmaktır” diye konuştu.
Barış Pınarı FM’in, bu anlamda önemli bir boşluğu dolduracağına inandığını kaydeden Vali Erin, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’e de desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Program sonunda Vali Erin, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’e bir radyo hediye etti.
Barış Pınarı FM Şanlıurfa’da 106.0, Akçakale ve Tel Abyad’da 105.8, Ceylanpınar ve Resulayn’da 106.2 frekanslarında yayın yapıyor. Radyo, iphone ve android cihazlara indirilebilen mobil uygulama ile de dinlenebiliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan