Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Dışarıda kalan esnaflar yer tahsisi istiyor (VİDEOLU)

Dışarıda kalan esnaflar yer tahsisi istiyor (VİDEOLU)

Oto Galericiler’in taşınma işlemi geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Oto Galericiler esnafının çoğu yeni yerlerine taşındı ancak bazıları ise dışarıda kaldı. Eski Oto Galericiler’in yerinde toplanan bazı esnaflar ise yaptıkları açıklama ile mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti.

Oto Galericiler Sitesi’nin taşınma işlemi sonrasında dışarıda kalan esnaflar yaptıkları basın açıklamasıyla yetkililerden mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti.

Esnaflar 200 üzerinde oto galerinin şehir içinde ve binaların altında iş yaptıklarını ve acil olarak kendilerine yer tahsisi yapılması gerektiğini ifade ettiler.

Oto Galericiler esnafının yaptığı basın açıklamasının satır başları ise şöyle:

“Mağduriyeti bulunan 200 arkadaş adına toplanmış ve mağduriyetimizi dile getirmek istiyoruz. 2013 yılında oto galeri sitesi yapılması gayesiyle arazi galericiler sitesi yapacak olan kooperatife devredilmiştir. Tarafımızca Valilik makamına, belediye başkanlığına, ilgili kooperatife bulunulmuş ise de sadece 296 işyerinin yapıldığı belirtilmiş ve bizlere yer verilmemiştir.

Geldiğimiz aşama kendilerine yer verilen galericiler yeni yerlerine taşınmış. Ancak biz 200’ün üzerinde esnaf şehir altında dağınık bina atlarında işimize devam etmek zorunda kaldık. Şehir içinde dağınık ve bina altında bulunan esnafımızın şehir dışında toplu olarak işlerini yapabilmek için yerleri olmadığından şehir içinde iş yapabilmekteyiz.

Bina altında ve Şanlıurfa’nın değişik yerlerinde dağınık olarak faaliyet gösteren kooperatif çatısı altında 200 üzerinde esnafın acilen yer tahsisi ile mağduriyeti giderilmelidir. “

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan