Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kudüs mitingine vatandaşlar ücretsiz taşınacak

Kudüs mitingine vatandaşlar ücretsiz taşınacak

 

ABD Başkanı Trump’un Kudüs ile ilgili şer planını protesto etmek için Diyarbakır’da düzenlenecek “Kudüs Bizimdir” mitingine Şanlıurfa’dan vatandaşlar ücretsiz olarak taşınacak.

ABD Başkanı Trump’un Kudüs ile ilgili şer planını protesto etmek için Peygamber Sevdalıları Vakfı ve Mustazaflar Cemiyeti tarafından yarın Diyarbakır İstasyon Meydanında saat 13.00’te düzenlenecek “Kudüs Bizimdir” mitingine, Şanlıurfa’da vatandaşlar ücretsiz olarak taşınacak.

Mustazaflar Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Göven konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şanlıurfalı kardeşlerimizi Kudüs mitingine davet ediyoruz. Daha önce de davet etmiştik, yine davet ediyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bize ulaşımda yardımcı oldukları için sizin aracılığınızla teşekkür ediyoruz. Yarın Kudüs mitingine katılmak isteyen Şanlıurfalı kardeşlerimiz için Allah’ın izniyle ücretsiz ulaşım sağlayacağız. Birinci kalkış noktamız; HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı önünde (Akçakale yolu üzerinde eski itfaiye yanı, eski sanayi camiisin civarında) kalkılacak. İkinci kalkış noktamız da Eyüp Peygamber Camii’nin önünde olacaktır. Kudüs sevdalısı olan kardeşlerimizi saat 09. 30 bahsettiğimiz noktalarda olmaları önemle rica olunur. Allah’ın izniyle, inşallah selametle gidip geliriz.” diye konuştu.

Kudüs konusunda çok hassas olduklarını belirten Göven, “ Müslümanların kırmızı çizgisidir. Bu konuda birlikte olalım birlikte hareket edelim. Kudüs’e karşı yekvücut olalım. İnşallah Kudüs ümmetin vahdetine vesile olacaktır. Kudüs’ün kurtuluşu bu vesile ile yakın olacaktır. Kudüs’ün İsrail terör devletinin başkenti olarak ilan edilmesini asla kabul etmiyoruz. Kabul etmediğimizi de meydanlarda göstereceğiz. Biz vatandaşlar olarak bu görevimizi yerine getireceğiz, sesimizi yükselteceğiz. Yetkili makamlarında bu konuda adım atmalarını bekliyoruz. Kudüs davasına sahip çıkmalarını ve Kudüs ile ilgili önemli kararlar almalarını umuyoruz. Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan