Anasayfa / TÜM HABERLER / Ceylanpınar Belediyesi’nde hangi vekilin yeğeni özel kalem müdürü olacak?

Ceylanpınar Belediyesi’nde hangi vekilin yeğeni özel kalem müdürü olacak?

Ceylanpınar Belediyesi’nde Feyyaz Soylu’nun başkanlık koltuğuna oturmasıyla birimlerde ve müdürlüklerde kimin görev alacağı merak konusu oldu. İddiaya göre Ak Parti Milletvekili Halil Özşavlı’nın yeğeninin Özel Kalem Müdürü olacağı konuşuluyor.

RHA AJANS/RHA) – Ceylanpınar Belediyesi’nde Feyyaz Soylu başkanlık koltuğuna oturdu oturmasına ancak belediye de sular bir türlü durulmak bilmiyor.

Menderes Atilla döneminde Aziz Aydın’ın yürüttüğü Özel Kalem Müdürlüğü’ne Abdullah Aksak döneminde Cebrail Aydın getirilmişti. Ancak Aksak’ın ve çevresinin baskıları sonucu Aydın’da kendisine başka bir kurum bularak geçiş yapmıştı.

Feyyaz Soylu’nun başkanlık koltuğuna oturmasından sonra Özel Kalem Müdürlüğü’ne Ak Parti Milletvekili Halil Özşavlı’nın yeğeninin getirileceği iddia edildi. İddiaya göre Feyyaz Soylu’nun bu isme sıcak baktığı ve bu kişinin de isminin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildiği ve onay beklendiği öğrenildi.

Öte yandan başta Ceylanpınar olmak üzere kent kamuoyu da Vekil Özşavlı’dan konuyla ilgili açıklama yapmasını bekleniyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan