Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Ak Parti Harran ve Karaköprü’de mevcut başkanlarla yola devam edecek!

Ak Parti Harran ve Karaköprü’de mevcut başkanlarla yola devam edecek!

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Harran ve Karaköprü ilçelerinde mevcut ilçe başkanlarıyla yola devam kararı aldıklarını ifade etti.

RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa Ak Parti’de ilçe kongre heyecanı devam ediyor.

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız il binasında geçmiş kongreler, bakan ve genel başkan ziyaretleri ile bu hafta yapılacak olan kongreler ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

İl Başkanı Yıldız toplantı sonrasında basın mensuplarının sorduğu soruları cevapladı. Başkan Yıldız, kendisine sorulan soru üzerine verdiği cevapta Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin 2023’te bieceğini ifade etti.

“HARRAN VE KARAKÖPRÜ KONGRELERİMİZLE DE SÜRECİ DEVAM ETTİRMİŞ OLACAĞIZ”

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, hafta sonunda Harran ve Karaköprü ilçe kongrelerini yapacaklarını belirterek, “Çalışan, emek veren ve görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza saygılarımızı sunuyoruz. Kongre sürecimiz bitti mi, bitmedi ve halen devam etmektedir. İnşallah 29 Şubat Cumartesi günü Harran ve Karaköprü kongrelerimizle de süreci devam ettirmiş olacağız. 29 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da Harran ilçe kongresini, saat 15.00’da ise Karaköprü kongresini gerçekleştirmiş olacağız. Burada da mevcut başkanlarla yola devam kararı almış bulunmaktayız. Kongre sürecimizin bu belirttiğimiz ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“GERİ KALAN İLÇELERİMİZ İLE İLGİLİ DE ŞU ANDA GENEL MERKEZİMİZİN TAKVİM ÇALIŞMASI DEVAM ETMEKTEDİR”

Başkan Yıldız, diğer ilçe kongreleri ile ilgili sürecin devam ettiğini ifade ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Geri kalan ilçelerimiz ile ilgili de şu anda genel merkezimizin takvim çalışması devam etmektedir. En kısa sürede bu takvim çalışmalarımız tamamlandıktan sonra diğer ilçelerimizin kongre takvimlerini sizlerle paylaşacağız. Temel düşüncemiz şudur ki, Mart ayı içerisinde ilimizdeki bütün ilçe kongrelerini nihayete erdirmek. Ana kademe kongrelerimiz devam ederken, kadın ve gençlik kolları kongrelerimizde ana kademelerini yaptığımız ilçelerimizde takibinde devam edecektir.

İşte Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın konuşmasından satır başları:

“CEYLANPINAR İLÇEMİZDE 5 DEMOKRAT PARTİ MECLİS ÜYESİ PARTİMİZE KATILDILAR, PARTİMİZE GÜÇ VERDİLER”

“Daha sonrasında 21 Şubat akşamı genel başkan vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş beyin ilimize ziyaretleri oldu. Cuma günü üniversitemizde Türkiye’mizi yarınlara taşımak adlı konferans ile öğrenci kardeşlerimize kıymetli genel başkan vekilimiz hitap ettiler. Aynı gün içerisinde il danışma meclis toplantımıza katılım sağladılar. Ceylanpınar ilçemizde 5 Demokrat Parti meclis üyesi partimize katıldılar, partimize güç verdiler. Hizmetlerini bu 5 yıllık Ak partimiz çatısı altında gerçekleştirecekler. Allah’ın izniyle sürecin kendilerine de partimize de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kıymetli genel başkan vekilimiz i ilimizden uğurladık.”

“İDLİP SÜRECİ İLE İLGİLİ GENEL HATLARIYLA GENİŞ BİR ŞEKİLDE GÜNDEM ELE ALINMIŞ OLDU”

“Dış ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcımız Cevdet Yılmaz Bey ile dış ilişkiler başkanlarının bölge toplantısını Şanlıurfa’da yapacağını bize iletmişti. Biz de ev sahibi olarak onları ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağımızı belirttik. Bunun amacı şuydu ilimizin bölgede yaşanan dış politikaları merkezinde yer alması. Özellikle Suriye konusu ile ilgili bölge başkalarının bilgilendirilmesi ülkemizin dış politikası ve bu İdlip süreci ile ilgili genel hatlarıyla geniş bir şekilde gündem ele alınmış oldu. AK Parti Urfa teşkilatı olarak bugüne kadar vatandaşlarımızdan aldığımız bilgileri rapor halinde özellikle Suriyeli misafir kardeşlerimizle ilgili kendilerine sunum yaptık. Raporlarınızı teslim ettik. Türk askerlerimiz orada sivilleri korumak amacıyla gözlem noktalarında görev almaktadırlar. Gözlem noktalarını Hedef alarak askerlerimizi şehit etmektedir. Bu güne kadar şehit olan tüm askerlerimize kahraman polisimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun, aziz milletimizin de başı sağ olsun. Aynı şekilde Devletimiz bunlara en güçlü ve sert şekilde karşılığını veriyor, verecektir, vermeye de devam edecektir.”

“KATILIMIN SAĞLANDIĞI İLLERİN BAŞINDA ŞANLIURFA GELMEKTEDİR”

“Türkiye’de Ak partimizin kuruluşundan bugüne Türk demokrasi tarihine muhteşem mükemmel bir siyaset okulu Ak Partimiz kazandırmıştır. Bu dönem açmış olduğumuz siyaset akademisine vatandaşlarımız hemşerilerimiz büyük bir teveccüh gösterdiler. Katılımın sağlandığı illerin başında Şanlıurfa gelmektedir. Toplam katılımcı sayımız 580 kişi. 29 Şubat Cumartesi günü önceki dönemlerde görev alan Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ Bey’in katılımıyla ilk dersi vermiş olacağız.”

“KİMİN ELİNDE NE BELGESİ VARSA İSPATLI BİR ŞEKİLDE ÖNÜMÜZE SUSSUNLAR”

“Bizler AK Parti Şanlıurfa teşkilatları olarak Yarın seçim olacak gibi çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Gece gündüz demeden sıcak soğuk demeden tayin ettiği görevleri gerçekleştirmek üzere görevimizi yerine getiriyoruz. Şunu da ifade edeyim, hangi algı operasyonlarına giderlerse gitsinler hangi iftiralarla karşımıza çıkarsa çıksınlar biz bildiğimiz yoldan geri durmayacağız, onlar konuşur AK Parti yapar, onlar konuşur biz işimize bakarız. Hiçbir şekilde hiçbir belgenin hiçbir bilgiye dayanmadan o bunu dedi şu şunu dedi bunu diyerek hiç kimse Urfa’da siyaseti dizayn edemezsiniz. Kimin elinde ne belgesi varsa ispatlı bir şekilde önümüze sussunlar, biz gereğini yaparız. Allah’ın izniyle biz AK Parti olarak 2023 hedeflerine 2053 ve 2071 vizyonlarımıza emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.”

“SON DÖNEMDE İŞİ DAHA DA HIZLANDIRARAK SURATLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAYA DEVAM ETMEKTE”

“En önemlisi geçen hafta büyükşehir belediye başkanımız belediye başkanlarımızla birlikte Ulaştırma Bakanlığımızı ziyaret ettik. Genel başkan yardımcılarımızın ilimizi ziyarete gelecek olmalarından dolayı ben gidemedim. Fakat burada gitmeden önce dosya çalışmasında beraber bulunduk. Burada kıymetli Ulaştırma bakanımıza sunduğumuz raporda birincisi ve en önemlisi Çevik Kuvvet Köprülü kavşağının derhal bitirilmesi. Sizler de şu an bakabilirsiniz. Gelirken de görmüşsünüzdür son dönemde işi daha da hızlandırarak suratlı bir şekilde çalışmaya devam etmekte. Firmada şu anda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmekte temel nihai hedefimiz bu çalışmaları bir an önce süratli bir şekilde olabildiğince hepsi süre zarfında bitirip halkımızın hizmetine köprünün tamamını açmak. Evren Sanayi giden Çevre yolunun bitirilmesi, Birecik arasının duble yol olarak yapılması, Ceylanpınar-Kızıltepe arasındaki yolunda duble yol yapılması ile ilgili taleplerimizi ve ilçe belediye başkanlarımızın kendi ilçelerinde tespit ettikleri problemleri içeren dosyamızı ilettik. Bunun da takipçisi olacağız. Daha önceki aylarda ilimizi ziyaret eden Çevre Şehircilik bakanımız ile görüşmeler yaptım ben buradan huzurlarınıza kıymetli çevre bakanımıza ilimiz adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum.”

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan