Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Urfa’daki corona virüs iddiasına CHP’li vekilden açıklama!

Urfa’daki corona virüs iddiasına CHP’li vekilden açıklama!

Şanlıurfa CHP Milletvekili Aziz Aydınlık, kentte bu sabah saatlerinde ortaya atılan corono virüs iddiası ile ilgili açıklama yaptı.

RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa‘da yüksek ateş üzerine 6 kişinin corona şüphesiyle Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak karantinaya alındığı iddia edilmişti.

Konuya ilişkin haberlerin bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada yayılması üzerine CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık kendi sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Vekil Aydınlık şu açıklamayı yaptı:

“Şanlıurfa’da Irak ve Afganistan uyruklu 6 kişinin “coronavirüs” şüphesi nedeniyle tedavi altına alındığı bilgisi sabah saatlerinden itibaren ciddi bir korku yaratmıştır.

Konuyu öğrendiğim anda hemen ilgili hastanemizin başhekimi görüşme sağladım. Bu bağlamda; tedavi altında bulunan kişilerin “gribal enfeksiyon” taşıdığı konusunda ilgili tüm hekimlerin fikir birliğinde olduğu, her ihtimale karşın Ankara’ya da numune gönderildiği tarafıma iletilmiştir.

Son olarak belirtmek isterim ki korkulacak herhangi bir durum yoktur, vatandaşlarımız müsterih olsunlar.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan