Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Madde bağımlılığına tiyatro ile ‘dur’ diyecekler

Madde bağımlılığına tiyatro ile ‘dur’ diyecekler

Şanlıurfa kent konseyi Gençlikspor komisyonunu tarafından Siverek ilçesinde madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında Cumartesi günü tiyatro oyunu oynanacak. Tiyatro ile oyunu ile madde bağımlılığına ‘dur’ denecek.

Şanlıurfa kent konseyi Gençlikspor komisyonu, Siverek’te Cuma günü oynayacakları tiyatro ile madde bağımlığına ‘dur’ diyecekler.

“UYUŞTURUCUYA DEĞİL SPORA BAĞIMLI OL”

Şanlıurfa kent konseyi Gençlikspor Komisyonunu Başkanı Murat Basyan tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Şanlıurfa kent konseyi Gençlikspor komisyonunun organize ettiği ve Siverek Kaymakamlığı, Siverek Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Spor müdürlüğü ve STK’ların desteği ile hazırlanan tiyatro oyunu sergilenecek. Uyuşturucuya değil spora bağımlı ol sloganıyla çıkılan yolda, Mavi Sanat Topluluğu’nun hazırladığı Kayıp Hayatlar tiyatro oyunu ile madde bağımlılığına karşı sergilenecek tiyatro oyununa tüm Siverek halkı davetlidir.

Siverek ilçesinin Ayvanay Mahallesi’nde bulunan Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda Cumartesi günü 19.00’da tüm ilçe halkı davetlidir.”

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan