Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Urfa Barosu: ”Gözaltındaki Avukatların Takipçisiyiz”

Urfa Barosu: ”Gözaltındaki Avukatların Takipçisiyiz”

Şanlıurfa Barosu yaptığı Şanlıurfa’da sabah saatlerinde gözaltına alınan 7 Avukat ile ilgili basın açıklaması yaptı.

  Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcığı tarafından Avukatlara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Şanlıurfa Barosu’na kayıtlı 7 avukatın gözaltına alınmasına Şanlıurfa Barosuı basın açıklaması yaparak tepki gösterdi.

Barodan yapılan açıklamada,”12.03.2020 Tarihinde Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca yine Şanlıurfa merkezli başlatılan soruşturma kapsamında çok sayıda vatandaş, gardiyan ve Şanlıurfa barosuna kayıtlı yedi meslektaşımız gözaltına alınmıştır. Aynı şekilde yine bu dosya kapsamında Diyarbakır ve Şırnak barolarına kayıtlı meslektaşlarımızın da gözaltına alındığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır.

Baromuz üyesi yedi avukatın evlerinde ve bürolarında arama yapılarak gözaltına alınmışlardır.

Baromuz meslektaşlarımızla ilgili olarak olağanüstü gündem ile toplanmış ve süreci yakından takip etmektedir. Meslektaşlarımızla dayanışma içerisinde kalacağız.Tüm meslektaşlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur.”ifadeleri kullanıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan