Anasayfa / TÜM HABERLER / ÖZEL HABER / Urfa İl Milli Eğitim Müdürü ile skandal iddia!

Urfa İl Milli Eğitim Müdürü ile skandal iddia!

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde şube müdürlerine mobbing iddiası ile güdeme gelen Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer bu seferde görevlendirmeye gitmediği halde günlük 186 lira ücret olan görevlendirme parası aldığı iddiası ile gündeme geldi.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde sular durulmak bilmiyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde şube müdürlerine mobbing iddiası ile güdeme gelen Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer bu seferde farklı bir iddia ile gündeme geldi.

Ruha Haber Ajansı’na ulaşan ve ismini söylemek istemeyen iddia sahipleri, iddiaların şube müdürlerine mobbingle sınırlı kalmadığını söylüyor.

İddia sahiplerinin söylemlerine göre, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği “Barış Pınarı Hareketı” ile terör unsurlarından temizlediği Suriye’nin Telebyad ve Resulayn ilçelerindeki eğitim faaliyetleri için Şanlıurfa Valiliği tarafından görevlendirildikten sonra bu ilçelere gittiği gün başına alması gereken 186 TL’yi bu görevlendirme yapıldığı günden itibaren gitmediği halde aldığı yönünde.

Diğer bir iddia ise kentte ahbap-çavuş ilişkisini gözler önüne seriyor. Yine ismini vermek istemeyen iddia sahiplerinin söylemlerine göre, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer’in makamını ve nüfuzunu kullanarak oğlunu bir özel okulda, kızını da Haliliye Halk Eğitim Merkezi’nde işe başlattığı iddia ediliyor.

İddia sahipleri ise hakkında birçok iddia bulunan, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer hakkında adli makamlarca soruşturma açılıp açılmayacağını merak ediyor.

Öte yandan iddialar hakkında kendisine ulaşmak isteyen Ruha Haber Ajans’ı yetkililerinin çabaları sonuçsuz kaldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Sakal Star Türkiye şampiyonu Kaya: Şanlıurfa’yı Avrupa’da temsil edeceğim

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Sakal Star Türkiye Şampiyonu Şanlıurfalı Yusuf Kaya, “Şu anda Avrupa’da bu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan