Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Samakspor’dan gol resitali

Samakspor’dan gol resitali

(RHA AJANS/RHA) – 2.Amatör C Grubu’nda mücadele eden Samakspor, karşılaştığı Urfagücü’nü gole boğdu. Samakspor sahadan 8-3 gibi net bir skorla ayrılmayı bildi.

2.Amatör Ligi C Grubu’nda zirve mücadelesi veren Samakspor, ligin 8’nci haftasında Urfagücü’nü konuk etti. Maça hızlı ve atak başlayan Samakspor kısa sürede oyunu rakip ceza sahasına yıkmayı başardı.

Karşılaşmada baştan aşağı üstün bir oyun sergileyen Samakspor sahadan 8-3 gibi net bir skorla ayrılarak haftayı galibiyetle kapattı ve zirve yarışındaki rakiplerine adeta “bu yarışta ben de varım” mesajını verdi.

Samakspor’a galibiyeti getiren goller Hamza Benzer(3), Emin Demir(3), Emrah Şaltak ve Müslüm Türkmen’den geldi.

Samakspor bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 18’e çıkardı. Öte yandan Samakspor Pazar günü ise Sancaktarspor’a konuk olacak.

“SANCAKTARSPOR’U DA YENEREK ZİRVE YARIŞINI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

Karşılaşma sonrasında Ruha Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Samakspor Teknik Direktörü Cihar Acar, “Bugün hak ederek ve oynayarak 3 puana uzanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karşılaşmada baştan sona kadar üstün ve etkin bir oyun sergileyen oyuncularımı tebrik ediyorum. Hafta sonu liderlik yarışındaki rakibimiz Sancaktarspor ile karşılaşacağız. Bu önemli maç öncesi aldığımız 3 puan bizler için moral oldu. Sancaktarspor’u da yenerek zirve yarışını devam ettirmek istiyoruz” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan