Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Urfalı vekilden flaş öneri!

Urfalı vekilden flaş öneri!

(RHA AJANS/RHA) – Türkiye’de de maçların 1 Nisan’a kadar seyircisiz oynanacak olması gözleri yayıncı kuruluşa çevirdi. Aslen Şanlıurfalı olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’dan da konuyla ilgili flaş bir öneri geldi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsünün ardından birçok ligde maçlar ertelenirken, son olarak Türkiye’deki spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz olarak oynanacağı açıklandı.

Portekiz’de Sport TV, Bundesliga Sky Germany, corona virüsü salgını nedeniyle 3 hafta boyunca maçların şifresiz yayınlanacağını açıklarken gözler Süper Lig yayıncısı beIN Sports’a çevrildi.

“BUNUN İÇİN MAÇLAR ŞİFRESİZ OLARAK TRT ÜZERİNDEN YAYINLANMALI”

Avrupa’da bu gelişmeler yaşanırken Türkiye’de de alınan karar sonrası gözler yayıncı kuruluşa çevrildi. Sosyal medya üzerinden yayıncı kuruluşa yapılan çağrılarda insanların dışarı çıkmayıp maçları evinde izlemesi için karşılaşmaların şifresiz yayınlanması gerektiği belirtilerek, Sport TV ve Sky Germany’nin tavırları örnek gösterildi.

Bu yöndeki öneriye TBMM’nin Urfa kökenli milletvekillerinden Mahmut Tanal da destek verdi.

Tanal konuyla ilgili olarak, “Ancak bu sefer insanlar maç yayını olan kahvelere, mekânlara akın edecek. Kapalı alan daha riskli olur. Bunun için maçlar şifresiz olarak TRT üzerinden yayınlanmalı. Kahveye değil eve yönlendirelim” dedi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan