Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / “İlimize bir an önce test merkezi kurulmasını talep ediyoruz”

“İlimize bir an önce test merkezi kurulmasını talep ediyoruz”

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa Tabip Odası yaptığı yazılı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı ve Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nü salgınla mücadele sürecini şeffaf ve bilgilendirici yürütmeye davet ediyoruz. İlimize bir an önce test merkezi kurulmasını talep ediyoruz” dedi.

Çin’de ortaya çıktıktan sonra binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüse karşı Türkiye’de de tedbirler arttırılıyor. Bu kapsamda çalışmalar kent genelinde sürdürülüyor.

Şanlıurfa’da ise pozitif vaka sayının 3 olduğu öğrenildi. Kentte görülen toplam 3 pozitif vakanın da kontrol altına alındığı aktarıldı. Yine pozitif çıkan vakaların temas ettiği kişilerin de gerekli tedbirlerle birlikte karantinaya alındığı kaydedildi.

Şanlıurfa Tabip Odası’da yaptığı yazılı açıklamada coronavirüs test merkezleri arasında Şanlıurfa’nın da dahil istedi.

İşte Şanlıurfa Tabip Odası’nın sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı basın açıklaması:

“İlimiz Şanlıurfa’da Covid-19 pozitif vakalar olduğunu bize ulaşan ve basında çıkan haberler yolu ile öğrenmekteyiz. Buna rağmen Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamakla birlikte bugün açıklanan 37 test merkezi arasında Şanlıurfa’da test merkezi kurulmadığını görmekteyiz. Bir bölgede pozitif vakaların olması orada daha yaygın ve daha hızlı test yapılmasını gerektirir. Sağlık Bakanlığı ve Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nü salgınla mücadele sürecini şeffaf ve bilgilendirici yürütmeye davet ediyoruz. İlimize bir an önce test merkezi kurulmasını talep ediyoruz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan