Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Kebapçım Restaurant: Siz evde kalın biz size geliriz

Kebapçım Restaurant: Siz evde kalın biz size geliriz

(RHA AJANS/RHA) – Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle dışarı çıkamayan vatandaşlara Kebapçım Restaurant eve kadar hizmet götürüyor.

İş yerlerinde sadece paket servis yapılabileceğine yönelik kararı yürürlüğe girmesiyle beraber Kebapçım Restaurant, evlere hizmet götürmeye başladı. Eşsiz lezzetleri ve hijyenik ortamı ile kentin gözdesi olan Kebapçım Restaurant evlere kadar hizmet götürerek vatandaşların dışarı çıkmasını da önlemiş oluyor.

 “DAMAK TATLARIMIZI EVLERİNİZE KADAR SİZLERE ULAŞTIRIYORUZ”

Kebapçım Restaurant İşletme Sahibi Muharrem Baydar, “Müşterilerimizi maalesef içeriye alamıyoruz. Ancak paket servisi olarak hizmeti veriyoruz. Yeter ki korona virüsünden kurtaralım. Biz esnaflar her türlü her şeye varız. Yeter ki korona virüsüden kurtaralım. Vatandaşlarımıza diyoruz, siz evde kalın biz size geliriz. Damak tatlarımızı evlerinize kadar sizlere ulaştırıyoruz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan