Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Eyyübiye Ak Parti’den corona virüs duyurusu!

Eyyübiye Ak Parti’den corona virüs duyurusu!

(RHA AJANS/RHA) – Eyyübiye Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Corono virüs(Covid-19) salgını nedeni ile toplantıların geçici süre ile durdurulduğunu ve teşkilat çalışmalarının aksamaması için iletişimi telefonlar aracılığı ile devam ettireceklerini duyurdu.

Çin’de ortaya çıktıktan sonra binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüse karşı Türkiye’de de tedbirler arttırılıyor. Bu kapsamda çalışmalar kent genelinde sürdürülüyor. Kentte alınan tedbirler kapsamında bir tedbir de Eyyübiye Ak Parti İlçe Başkanlığı’ndan geldi.

Eyyübiye Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Corono virüs(Covid-19) salgını nedeni ile toplantıların geçici süre ile durdurulduğunu ve teşkilat çalışmalarının aksamaması için iletişimi telefonlar aracılığı ile devam ettireceklerini duyurdu.

Eyyübiye Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Malumunuz hem dünya hem ülkemiz büyük bir imtihandan geçiyor. Corono virüs(Covid-19) salgını nedeni ile ülkemizde birçok faaliyet durdurulmuş durumdadır. Bu nedenden dolayı hem kendi sağlığımız hem de çevremizdeki insanların sıhhati için bir müddet toplantılarımıza ara vermek zorunda kaldık. Teşkilat çalışmalarımızın aksamamamsı için iletişimimizi telefonlar aracılığı ile devam ettireceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ında belirttiği gibi  “EVDE KAL HAYAT BUL“ düsturu ile mümkün olduğu müddetçe evlerimizde kalarak, bu salgının bir an önce bitmesi için elimizden geleni yapacağız. Ancak bu arada kendi mahallemizde bulunan 65 yaş ve üstü, bakıma muhtaç, herhangi bir kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız ile irtibata geçmek sureti ile gerekli ihtiyaçlarını karşılayarak ilgili kuruluşlara yönlendirmelerini sağlayalım.

Son zamanlarda gündem olması dolasıyla da yaşlılarımıza en üst seviyede özen gösterelim. Onlarla ilgili her hangi bir olumsuzluğa ve saygısızlığa mahal vermeyecek şekilde gerekli ihtimamı sağlayalım. Onların bizim başımızın tacı olduğunu kesinlikle unutmayalım. Son olarak Rabbim milletimizi, devletimizi ve âlemi İslam’ı bir an önce selamete çıkarsın bizleri esirgesin. Selam ve dua ile… Allah’a emanet olun.”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan