Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / FEDBAY Grup 300 ailenin ihtiyacını karşılayacak

FEDBAY Grup 300 ailenin ihtiyacını karşılayacak

(RHA AJANS/RHA) – FEDBAY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fedayi Baytekin, 300 ailenin bir aylık erzak ihtiyacını karşılayacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı kampanyaya destekler çığ gibi büyüyor. Kampanyaya bir destekte FEDBAY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fedayi Baytekin’den geldi.

FEDBAY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fedayi Baytekin, yaptığı açıklamada 300 ailenin bir aylık erzak ihtiyacını karşılayacaklarını belirtti.

FEDBAY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fedayi Baytekin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bir ABD, Kanada veya Almanya olmayabiliriz, ayrıca bu ülkeler gibi olmayan yüzlerce ülke bulunmaktadır. Fakat bizi bu ülkelerden ayıran o güzel ve kadim kültürümüzden gelen paylaşım ruhunu esas alarak ülkenin şuan içinde bulunduğu zorlu süreçte bizler Alman usulü değil imece usulü ve kültürü ile gerek ihtiyaç olması gerek olmaması halinde bile bunu söz konusu etmiş köklü sorunları hep birlikte çözmenin manevi yönünü seven birçok halkın birleşimiyiz. Dolayısıyla FEDBAY Grup olarak bu güzel halktan 300 ailenin bir aylık temel gıda ihtiyacını karşılayacak kadar gerekli bir yardımı sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılmış olan kampanyaya katılıyoruz. Ayrıca bu vesile ile evde kal çağrısına uyulması halinde sağlıklı kalınması sonra sağlık sitemine yük olunmaması hassasiyetinin bir bağış kadar değerli olduğunu da siz duyarlı vatandaşlar ile paylaşmak istiyoruz. Bu Kampanyalar sizin için. Sevdiklerimize korkarak sarılmamak için sloganımız #EVDE KAL ,SAĞLIKLA KAL”

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan