Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Ligleri 12 Haziran’da başlatmayı hedefleyen TFF yeni tarih verdi

Ligleri 12 Haziran’da başlatmayı hedefleyen TFF yeni tarih verdi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Liglerin 12 Haziran’da başlamaması halinde Temmuz ayının ortasında başlatabileceklerini söyleyen Özdemir, ellerinde 7 tane alternatif tarih bulunduğunu ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, CNN Türk’te Hakan Çelik’in sunduğu Hafta Sonu programına konuk oldu.

Nihat Özdemir, 12 Haziran olarak açıkladıkları Süper Lig’in başlangıç tarihinin Temmuz ortasına kayabileceğini ifade etti ve ellerinde 7 alternatif daha olduğunu dile getirdi.

İşte Nihat Özdemir’in yaptığı açıklamalar;
Bakanlarımızla bir toplantı yaptık ve herkesin görüşü Haziran’da başlamaktı. ‘Ligler şimdilik 12 Haziran’da başlayacak’ dedim ben. ‘Alternatiflerime göre de Temmuz’da da başlarım ben bu lige’ dedim. Ben neye bakacağım? Türkiye’de koronavirüs olayı nasıl gidiyor? Bence çok iyi gidiyor. Avrupa’da ve dünyada en iyi durumdaki ülkelerin başında Türkiye geliyor. Belki biz Temmuz ayındaki maçlarımızı şimdilik seyircisiz kararı olmasına rağmen belki de seyircili oynayacağız.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan