Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik, gönüllere dokunuyor

Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik, gönüllere dokunuyor

Ceylanpınar’a atandığı günden bu yana yaptıkları ile ilçe halkının takdirini kazanan Kaymakam Mehmet Keklik gönüllere dokunuyor.

Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik, başarılı ve insan odaklı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Ceylanpınar İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik, güler yüzlü ve cana yakın davranışlarıyla vatandaşın gönlünde taht kurdu.

VATANDAŞLARLA DİYALOG KURUYOR

Kaymakam Mehmet Keklik’in ilçede göreve başladığı günden itibaren kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütlerin temsilcileri ve vatandaşlarla kurduğu sıcak iletişim, memnuniyet yaratıyor. Makamında olduğu takdirde kim gelirse gelsin, randevu alınmaksızın kendiyle görüşmesine olanak sağlayan Keklik, sık sık da her kesime ziyaretlerde bulunuyor.

 

Kaymakam Mehmet Keklik, vatandaşların talep ve önerilerin dinlemek, istişarede bulunmak ve sorunlara birlikte çözüm aramak için mesaisinin büyük bölümünü halk ile geçiriyor.

VATANDAŞLAR KAYMAKAM KEKLİK’TEN MEMNUN

Sık sık çarşı, pazar, esnaf, okul ve köy ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Keklik, güler yüzlü ve cana yakın davranışlarıyla kısa sürede vatandaşın sempatisini kazandı. Vatandaşlar, ziyaretlerinde sorunlarını dinleyen, kendileriyle sohbet eden Kaymakam Keklik’in ilçeye atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

 

BİRÇOK PROJEYİ DE HAYATA GEÇİRDİ

Bugüne kadar şehit aileleri, engelliler, eğitim, çocuklara yönelik hizmetler ve sosyal faaliyetler başta olmak üzere birçok önemli projeyi ilçeye kazandıran Kaymakam Keklik, vaktinin çoğunu makam odasında değil, vatandaşlarla birlikte geçiriyor.

 

SORUNLARI YERİNDE DİNLİYOR

Kaymakam Mehmet Keklik, belde ve köylerde halkın ayağına giderek vatandaşların görüş, istek ve taleplerini yerinde dinliyor. İlçede bulunan maddi durumu iyi olmayan aileleri evlerinde ziyaret eden Kaymakam Keklik, ziyaretlerde konuk olduğu evlerde vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan yerinde dinliyor. Ziyaret edilen evlerde ailenin sıkıntılarını yerinde birebir görme fırsatı bulan ve sıkıntılarla birebir ilgilenen Kaymakam Keklik, ailelerin sıkıntılarını not alarak çözülmesi için ise talimat veriyor.

EĞİTİM VE ÖĞRETİME TAM DESTEK

Eğitim-Öğretime önem veren ve öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Mehmet Keklik, sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerine katılarak, öğrencilerle sohbet ediyor. Okulun yöneticileri ve öğretmenleriyle de bir araya gelen Kaymakam Keklik, okulun eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alıyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan