Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Urfa’da Canlı Hayvan Pazarı uzun aradan sonra açıldı

Urfa’da Canlı Hayvan Pazarı uzun aradan sonra açıldı

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını önlemleri kapsamında kapatılan Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı yeniden açıldı.

Ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle hayvan pazarlarının da faaliyetlerine geçici süreyle ara verilmişti. Virüsün ülkemizdeki seyrinin yavaşlaması ve kontrol altına alınması ile birlikte normalleşme adımları bir bir atılmaya başlandı.

Yeni tip koronavirüs ( Covid-19) salgını önlemleri kapsamında kapatılan Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı yeniden açıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan ve 2 ay sonra açılan hayvan pazarında vatandaşlar maskeli olurken, sosyal mesafeye ise dikkat edilecek.

BEYAZGÜL DURUMA EL ATTI

Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı genelgenin yetişmemesi nedeniyle bugün 9’a kadar açıldı. Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı Başkanı yaşanan durumu Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e bildirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül’ün yaşanan genelge durumunu bakanlığa bildirmesi ile genelde İl Tarım Müdürlüğü’ne gönderildi.

Gönderilen genelge Valilik’e gönderilip imzalatıldıktan sonra Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı normal seyrine dönecek.

ÇİFTÇİ’DEN BEYAZGÜL’E TEŞEKKÜR

Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı İzzet Çiftçi, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada genelgenin bugün imzalandıktan sonra Canlı Hayvan Pazarı’nın normal seyrine döneceğini ifade etti. Başkan Çiftçi, “Ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle hayvan pazarlarının da faaliyetlerine geçici süreyle ara verilmişti. Virüsün ülkemizdeki seyrinin yavaşlaması ve kontrol altına alınması ile birlikte normalleşme adımları bir bir atılmaya başlandı.Yeni tip koronavirüs ( Covid-19) salgını önlemleri kapsamında kapatılan Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı bugün itibariyle açıldı. Vatandaşlarımızı ve hayvancılıkla uğraşan herkese hayılrı uğurlu olsun. Ancak genelge tarafımıza uaşmadığı için Yeni tip koronavirüs ( Covid-19) salgını önlemleri kapsamında kapatılan Canlı Hayvan Pazarı bugün 9’a kadar açık kalabildi. Ben durumu  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e bildirdim. Başkanda durumu bakanlığa bildirdi. Bakanlıkta genelgeyi İl Tarım Müdürlüğü’ne gönderdi. Gönderilen genelge Valilik’e gönderilip imzalatıldıktan sonra Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı normal seyrine dönecek. Ben bu hususta bizlere yardımcı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederim” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan