Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Alt liglerde tescile doğru!

Alt liglerde tescile doğru!

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu dün 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği adına 3 başkanla 2 saat süren bir toplantı yaptı. Kulüpler, “Küme düşme kalksın, liderler tescil edilsin, sadece Play-Off oynansın, onu da TFF belirlesin” talebinde bulundu. Karar 15 ile 25 Haziran arasında verilecek.

Süper Lig ve 1. Lig’in ardından alt liglerin de kaderi belli oluyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve kurmayları dün 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı ve Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, dernek üyeleri olan Bayrampaşaspor Başkanı Cengiz Günaydın ve Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu ile yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Daha önce 18 Temmuz’da başlayacağı ve kalan 6 haftanın tamamlanacağı açıklanan alt liglerle ilgili karar gözden geçirildi. Kulüplerin sürecin başındaki talebi tam olarak şöyleydi: “Küme düşme kaldırılsın, liderler tescil edilsin, Play- Off’la ilgili kararı TFF versin ve yalnızca Play-Off maçları oynansın.”

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan