Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfaspor’da umutlar tükeniyor!

Şanlıurfaspor’da umutlar tükeniyor!

Şanlıurfaspor Başkan Vekili Hüseyin Leblebicioğlu, “Şanlıurfaspor’da umutlar tükeniyor. Takım adım adım amatör kümeye gidiyor” dedi.

Şanlıurfaspor Başkan Vekili Hüseyin Leblebicioğlu, “Şanlıurfaspor’da umutlar tükeniyor. Takım adım adım amatör kümeye gidiyor” dedi.

İSTİFALAR ART ARDA GELİYOR

Geçtiğimiz günlerde basın sözcüsü Ali Çizmecioğlu’nun istifasının ardından, Başkan Vekili Hüseyin Leblebicioğlu’da başkan vekililiği görevinden ve yönetim kurulu görevinden istifa etti.

Leblebicioğlu, Şanlıurfaspor’un bu sıkıntılı dönemden kurtulması için çaba gösterdiklerini ancak şuana kadar bir sonuç alamadıklarını belirterek görevinden istifa etti.

Şanlıurfaspor Başkan Vekili Hüseyin Leblebicioğlu istifası ve gelinen son durumla ilgili Ruha Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu.

“BEN AMATÖRE DÜŞÜREN VE TARİHE GEÇEN YÖNETİMİN İÇİNDE YER ALMAK İSTEMİYORUM”

Şanlıurfaspor Başkan Vekili Hüseyin Leblebicioğlu, takımda umutların tükendiğini ifade ederek, “Bu takım anbean amatör kümeye doğru giderken, ben amatöre düşüren ve tarihe geçen yönetimin içinde yer almak istemiyorum. Çözüm bulunamadı ve umutlarımızda tükendi. Çözüm bulunmadığı için istifa etmek zorunda kaldım. İnşallah bu istifamızdan sonra da mülki amirler ve yetkililer kulübe sahip çıkar. Geçen haftalarda istifa edecektim ama biraz daha bekleyeyim dedim. Borçların ödenmemesi ile ilgili de TFF’den kâğıtlar geldi. Kulübü düşüren başkan vekili olarak tarihe geçmek istemiyorum. Sorumluluğum gereği istifanın en iyi hizmet olacağını düşündüm” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan