Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Ceylanpınarlı 22 işçi mahkeme ile işe iade edildi

Ceylanpınarlı 22 işçi mahkeme ile işe iade edildi

Bugün davaları Ceylanpınar Adliyesi’nde görülen 22 işçi mahkeme tarafından işe iade edildi. Gözler şimdi Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya çevrildi.

Mazbatası Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen ve başkanlığı düşürülen Abdullah Aksak’ın başkanlığı döneminde 150’ye yakın işçi çeşitli bahanelerle işlerinde haksız ve hukuksuz bir şekilde işten çıkarılmıştı. Haksız yere işten çıkarılan işçiler çareyi mahkemede bulmuştu.

22 İŞÇİ İŞE İADE EDİLDİ

Bugün görülmeye başlayan ikinci davada ise mahkeme işçileri haklı buldu ve 22 işçi daha işine iade edildi. İşçilerin avukatlıklarını ise İskender Atilla, Emir Atilla, Şükrü Yıldızoğulları, ve Mustafa Aygün üstlendi.

Bugün ise toplamda 24 işçinin davası görülürken, 22’si ise işe iade edildi. 2 işçinin davası da evrak eksikliğinden dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

GÖZLER FEYYAZ SOYLU’YA ÇEVRİLDİ!

İşçiler işe iade edildi edilmesine ancak gözler bu seferde Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya çevrildi. Daha önceki mahkemelerde de kazanan işçilerden sadece bir kısmı işe geri alınmış, diğerleri ise işe alınmamıştı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun mahkemeyi kazanan 22 işçiyi işe geri alıp almayacağı Şanlıurfa kamuoyu tarafından merak ediliyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan