Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şehirlerarası otobüslerde bu uygulama kaldırıldı!

Şehirlerarası otobüslerde bu uygulama kaldırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, koronavirüsle mücadelede normallaşme sürecinde şehirler arası otobüslerde yıllardır yolcular için bir alışkanlık haline gelen sıcak ikram servisinin kaldırıldığını açıkladı.

23 Haziran 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik değişikliği ile  koronavirüs ( Kovid-19) ile mücadeledeki normalleşme sürecinde, yolculara sıcak ikram yapılmaması, ikram edilen yiyecek ve içeceklerin “ambalajlı” olması şartı getirildi.

İKRAMLAR AMBALAJLI OLACAK, SICAK İÇECEK YOK
Yönetmelik değişikliği ile otobüslerde yolculara verilen yiyecek ve içeceklerin mutlaka ambalajlı olması ve soğuk olarak ikram edilmesi gerektiğinin altını çizen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Otobüslerdeki ikramların gıda mevzuatına uygun olması, ikram süreçlerinin de Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun yönergelerine tam uyum sağlanması konusunda hassasiyet gösteriyoruz. Tüm bu tedbirlerimizi yolcularımız ve işletmelerimizin sağlığı için yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, temizlik, maske ve mesafe kuralına tam uyum sağlamak salgınla mücadele başarımızı artıracaktır” aktarımında bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan