Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Ömer Dodanlı yazdı: Siyasette ‘ahde vefa’ diye bir şey yoktur

Ömer Dodanlı yazdı: Siyasette ‘ahde vefa’ diye bir şey yoktur

Ömer Dodanlı bu haftaki köşe yazısında DEVA Partisi’ni yazdı.

İşte Ömer Dodanlı’nın o köşe yazısı.

“Siyasette ‘Ahde vefa’ diye bir şey yoktur

DEVA’nın il başkanına ilk kutlama Ak Parti’lilerden geldi

Demokratik ve Atılım Partisi (DEVA) İl Başkanlığı’na atanan eski baro başkanı Av.Ahmet Tüysüz‘e ilk kutlamalar Ak Parti’den küsenler ve halen Ak Parti’de görev alanlardan geldi.

Tüysüz’e hayırlı olsun temennilerinde bulunan küskünler ve Ak parti referansı ile belediyelerde görev alanlar kulis bilgilerine göre kurucular kurulu üyesi Essum Aslan ve kurucu başkan Av.Ahmet Tüysüz’e bağlılıklarını bildirerek, ”Bizde size faydalı olarak katkı sunmak istiyoruz. DEVA partisinin Urfa’da başarılı olması için sizin yanınızda yer almak ve yardımcı olmak istiyoruz” dedikleri ve siyaset kulislerinde bunlar konuşuluyor.

Refah Partisi döneminde yaşarken Necmettin Erbakan gibi bir ismi terk edip AK Parti içinde bulunanlar o gün nasıl ‘ahde vefa’ göstermediyseler Bugün de Ak Parti’nin içinde yer alan Ali Babacan’da Ak Parti’ye ahde vefa göstermeyip, Ak Parti ile yollarını ayırarak yeni bir oluşum içerisinde yer alıp DEVA Partisi‘ni kurdu.

Daha düne kadar AK Parti’de 2023 hedefinde bahsedenler şimdi Ali Babacan ismini ağzına almayanlar DEVA partisinin teşkilatlanma çalışmalarındaki durumunu görüp kendi siyasetini sağlama almak için gelecekteki planları için DEVA Partisi’ni ağızlarından düşürmüyorlar. Bu duruma sevinen ve rahatlayanlar var. Ama diğer yandan da korkuyorlar.

Essum Aslan gibi bir ismin yeni atanan il başkanı Av.Ahmet Tüysüz’ün Şanlıurfa‘da nasıl siyaset yapacağını, burayı nasıl donatacağını çok iyi biliyorlar.”

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan