Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Ceylanpınar Belediyesi’nde prestij halk sağlığından daha mı önemli?

Ceylanpınar Belediyesi’nde prestij halk sağlığından daha mı önemli?

Ceylanpınar Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda görev yapan 6 kişiden 5’i koronavirüse yakalandı. Buna rağmen koronavirüs görülen belediye ek hizmet binası karantinaya alınmak yerine açık tutuldu. Bununla da yetinmeyen belediye yönetimi koronavirüs görüşen yere yeni işçi görevlendirmesi yaptı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada etkisini gösteren yeni tip  koronavirüs ( Covid-19) salgınına karşı  Şanlıurfa’da tedbirler üst safhaya çıkarıldı. Ancak Ceylanpınar Belediyesi alınan tedbirlerden habersiz.

HERŞEY PRESTİJ Mİ?

Öyle ki Ceylanpınar Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda görev yapan 6 kişiden 5’i koronavirüse yakalandı. Test yapılan M.B, N.K, A.D, Ş.G ve M.E.K’da koronavirüs görüldü. Test yaptıran M.A’nın sonucu ise negatif çıktı. Buna rağmen koronavirüs görülen belediye ek hizmet binasının “prestij” adı altında karantinaya alınmak yerine açık tutulduğu iddia edildi.

EK BİNA NEDEN KARANTİNAYA ALINMADI?

Bununla da yetinmeyen Ceylanpınar Belediyesi yönetimi koronavirüs görülen yere yeni işçi görevlendirmesi yaptı. Vatandaşlar ise koronavirüs görülen yerin dezenfekte edilip karantinaya alınması gerektiğini söylese de bu söylemler belediye yönetimi tarafından göz ardı edildi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan