Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / TFF, seyircili maçlar için kararını verdi!

TFF, seyircili maçlar için kararını verdi!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, ligde kalan dört maçı ve Türkiye Kupası finalini seyircili oynatmak isteseler de bunun şu anki koşullarda mümkün olmadığını söyledi.

Süper Lig’de kalan dört maçın yanı sıra Türkiye Kupası finalini de seyircili oynatılmasıyla ilgili TFF Başkanı Nihat Özdemir  açıklamalarda bulundu.

Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe’ye açıklamalarda bulunan Özdemir, kalan maçları seyircili oynatmalarının mümkün olmadığını söyledi.

Süper Lig’de kalan dört maçın yanı sıra Türkiye Kupası finalini de seyircili oynatmayı çok istediklerini belirten Başkan Özdemir, “Ancak bu şartlarda mümkün değil” dedi ve ekledi; “Kalan üç maçın yanı sıra Türkiye Kupası finalini de seyircili oynatma düşüncemiz vardı. Maalesef bunu askıya almak zorunda kaldık. Seyircili oynatabilmek için sağlık bakanlığımızın da izni gerekiyor. Gelişmelere ve vakalara bakıldığında bu mümkün gözükmüyor.”

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan