Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Deva Partisi’nde Haliliye ilçe başkanı kim olacak?

Deva Partisi’nde Haliliye ilçe başkanı kim olacak?

Şanlıurfa’da DEVA Partisi Haliliye İlçe Başkanlıyı için kulisler hareketlenmeye başladı. İlçe Başkanlığı için Bilal Ağadayı ve Abdülhamit Karakeçili’nin isimleri geçiyor.

Ali Babacan‘ın liderliğinde kurulan DEVA Partisi’nde çalışmalar yurdun dört bir yanında devam ediyorŞanlıurfa’da çalışmalar devam ederken, İl Başkanlığı koltuğuna Ahmet Tüysüz oturmuştu.

İl Başkanı’nın belirlenmesinden sonra İl Kurucu Heyeti’de belirlenmişti. İl Kurucu Heyeti’nde Sabri Yetim, Abdülhamit Karakeçili, Ömer Yılan, Davut Seyitoğlu, İbrahim Asoğlu ve Fehime Çoban Avcı yer aldı.

 

İl Kurucu Heyeti’nin de belirlenmesinden sonra gözler bu seferde ilçe başkanları ve yönetimlerine çevrildi. Ankara kulislerinden alınan bilgilere göre ise, şu sıralar Haliliye İlçe Başkanlığı için çalışmalar devam ediyor. Kulislere göre, Haliliye İlçe Başkanlığı için DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacın’ın masasına iki isim gitti.

Haliliye İlçe Başkanlığı için DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacın’ın önüne giden isimlerden birisi Mali Müşavir Bilal Ağadayı olurken, diğer isim ise İl Kurucu Heyeti’nde de yer alan Abdülhamit Karakeçeli oldu.

 

Haliliye İlçe Başkanlığı için DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacın’ın kısa süre içerisinde Haliliye İlçe Başkanı’nı belirleyeeği ve bu ismin kamuoyuna tanıtılacağı öğrenildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan