Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Urfalılar sıcaklarla mı uğraşacak DEDAŞ’ın kesintileriyle mi?

Urfalılar sıcaklarla mı uğraşacak DEDAŞ’ın kesintileriyle mi?

Son günlerde sık sık yaşanan plansız elektrik kesintileri vatandaşı adeta canından bezdirdi. Vatandaşlar DEDAŞ’ı telefon yağmuruna tutsa da sonuç alamadı.

Son günlerde artan plansız elektrik kesintileri vatandaşları adeta çileden çıkardı. Özellikle kavurucu sıcakların başladığı bu günlerde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle sıkıntılı zamanlar yaşayan Muradiyeli vatandaşlar DEDAŞ’ı telefon yağmuruna tuttu ama sonuç yok.

HEM VATANDAŞ HEM ESNAF MAĞDUR!

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Muradiye Mahallesi’nde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları canından bezdirdi. Önceki günden bu yana devam eden kesintiler nedeniyle sıcaklardan kavrulan vatandaşlar ne yapacağını şaşırır duruma geldi. Özellikle Muradiye Mahallesi’nde elektronik kepenk kullanan esnaflar ise dünden bu yana işyerlerini açamaz oldu. Kavurucu sıcaklarla baş eden vatandaşlar ise ne yapacaklarını bilemedi.

VATANDAŞ MUHATTAP BULAMIYOR!

Çok sayıda mağdur vatandaş uzun bir zamandır plansızca kesilen uzun saatler boyunca kesilen elektrik nedeni ile büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdiler. “Onca para ödüyoruz, alacağımız hizmet bu mu?” diyerek sitemlerini iletmek isteseler de, bir muhatap bulamadıklarını dile getirdiler.

HASTA VE BEBEKLER NE YAPACAK?

Elektrik kesintisinin neden meydana geldiğini ve ne zaman verileceği hakkında sağlıklı bir cevap alamayan vatandaşlar, “Kimi kime şikâyet edeceğiz. Yetkili diye aradığımız kişiler sağlıklı bir cevap alamıyoruz” diyerek sitemlerini dile getiren vatandaşlar, evde küçük yaşta bebeklerinin olduğunu ve makineye bağlı hastalarının bulunduğunu dile getiren çok sayıda vatandaş yetkililere seslendi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan