Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Urfa’da DEVA’da İl Yönetimi ve 6 ilçe başkanı görücüye çıktı

Urfa’da DEVA’da İl Yönetimi ve 6 ilçe başkanı görücüye çıktı

Şanlıurfa’da DEVA Partisi il yönetimi ve 6 ilçe başkanı kamuoyuna tanıtıldı.

Ali Babacan liderliğinde kurulan Deva Partisi çalışmalarına kent genelinde hız verdi.

İl Başkanı Ahmet Tüysüz ve yönetim kurulu kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Yönetimleri belirlenen 6 kurucu ilçe ve 41 kişilik il yönetim listesi de kamuoyuna tanıtıldı.

“YOĞUN İSTİŞARELER NETİCESİNDE BELİRLEDİK”

Toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Tüysüz, il yönetimi ve ilçe başkanlarını yoğun bir istişare sonucu belirlediklerini ifade ederek, “İl yönetimi ve belirlenen ilçe başkanlarımız ile yönetim kurullarının tanıtım toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi olarak 81 ilde olduğu gibi Şanlıurfa‘mızda da hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda 40 kişiden oluşan İl Yönetim Kurulumuz ile, Akçakale, Bozova, Halfeti, Harran, Hilvan ve Karaköprü İlçe Başkanlarımızı yoğun istişareler neticesinde belirledik” dedi.

“İLİMİZ GENELİNDE GEREK KIRSAL GEREKSE MERKEZDE ÇOK CİDDİ BİR TEVECCÜH GÖRDÜĞÜMÜZÜ BİLMENİZİ İSTERİZ”

Başkan Tüysüz, kent genelinde büyük bir teveccüh gördüklerini ifade ederek, “İlimiz genelinde gerek kırsal gerekse merkezde çok ciddi bir teveccüh gördüğümüzü bilmenizi isteriz. Bu bizi çok mutlu etmekle birlikte, çok sayıda kişi arasından seçim yapma noktasında yoğun mesai harcamamıza neden oldu. Ancak bu mesai belki de yaptığımız en güzel mesaiydi. Öyle inanıyoruz ki; görevlendirilen arkadaşlarımız da kamuoyu tarafından da ciddi teveccüh göreceklerdir. İl Kurucu Heyetimiz, geriye kalan ilçelerimiz için ise çalışmalarına devam etmektedir. Kısa bir süre içinde de buralardaki çalışmalarımızı da tamamlayacağımızı belirtmek isteriz” diye konuştu.

“KLASİK SÖYLEMLER YERİNE, İŞ ÜRETMEYİ TERCİH EDİYORUZ”

Tüysüz, klasik söylemler yerine, iş yapmayı tercih ettiklerini ifade edip şöyle konuştu:

“ Yapılacak çok işimizin olduğunu ve şehrimizin büyük problemlerinin çözüm beklediğini çok iyi biliyoruz. Ama klasik söylemler yerine, iş üretmeyi tercih ediyoruz. Bu yüzden de diyoruz ki artık bu ülkenin dertlerinin bir “DEVA”sı var.”

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan