Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Bakan Koca,Güncel Corona virüs tablosunu paylaştı
Bakan Koca,Güncel Corona virüs tablosunu paylaştı

Bakan Koca,Güncel Corona virüs tablosunu paylaştı

Sağlık Bakanlığı Türkiye'nin günlük corona virüsü tablosunu paylaştı. 5 Eylül Cumartesi gününün verilerine göre 56 kişi yaşamını yitirirken bin 673 yeni vaka tespit edildi.

 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sevdiklerimizi korumak için tedbirlere uymak zorundayız. Bu zorunluluk her birimiz için kimsenin bizi zorlamadan uymamız gereken bir ödevdir. Ancak birlikte mücadele ederek virüsü yenebiliriz. Gücümüz birlikte tedbirlere uymakta" dedi.
Sağlık Bakanlığı’nın duyurduğu güncel corona virüsü verilerine göre test sayısı 99 bin 497 artarak 7 milyon 682 bin 697 oldu.
Son 24 saatte bin 673 vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 278 bin 228’e çıktı. 56 kişinin daha yaşamını yitirmesiyle can kaybı 6 bin 620’ye yükseldi.
5 Eylül verilerine göre 984 hasta daha sağlığına kavuştu, toplam iyileşen kişi sayısı 250 bin 92’ye ulaştı. Öte yandan hastalardaki zatürre oranı yüzde 7.5, ağır hasta sayısı da bin 91 oldu.
TEDBİR UYARISI
Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Sevdiklerimizi korumak için tedbirlere uymak zorundayız. Bu zorunluluk her birimiz için kimsenin bizi zorlamadan uymamız gereken bir ödevdir. Ancak birlikte mücadele ederek virüsü yenebiliriz. Gücümüz birlikte tedbirlere uymakta" ifadelerini kullandı

Advert

İlginizi Çekebilir

SON DAKİKA Şanlıurfa’da feci kaza: Çok sayıda ölü var

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazada çok sayıda olduğu bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan