Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Hilvan- Avrupa Hareketlilik Haftası başladı
Hilvan- Avrupa Hareketlilik Haftası başladı

Hilvan- Avrupa Hareketlilik Haftası başladı

Hilvan, Avrupa Hareketlilik Haftasını spin balıkçılığıyla başlattı

Kentlerde sürdürülebilir ulaşım tedbirlerinin amaçlandığı Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Hilvan Kaymakamlığı ve Belediyesi Atatürk Barajı gölünde spin balıkçılığıyla ilk etkinliğini düzenledi.
Dünya genelinde motorlu araçlardan kaynaklı emisyonu en aza indirgemek ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen hareketlilik haftasında ulaşımı yaya ve bisikletle yapmak hedefleniyor. Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nı ülkemizde Türkiye Belediyeler Birliği koordinasyonunda yapılıyor.
22 Eylül Salı günü Hilvan Prestij Caddesi Şanlıurfa istikameti girişinde düzenlenecek bisiklet binme ve yayaların katılımıyla Avrupa Hareketlilik Haftası’na katılan Hilvan Belediyesi, Hilvan Kaymakamlığı ile birlikte kırsal Hoşin Mahallesi Atatürk Barajı gölünde spin balıkçılığıyla ilk etkinliğini düzenlemiş oldu. Etkinliğe, Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Jandarma Bölük Komutanı, Ak Parti İlçe Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, belediye meclis üyeleri, Hilvan, Bozova ve Avrasya Avcılar ve Balıkçılar Derneği temsilcileri ile hobi balıkçıları katıldı.
Düzenlenen etkinlik sonrası açıklamada bulunan Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Buradaki amaç, oluşturulması istenen farkındalığa destek ve artırmaktır. Bisiklet ve yaya ulaşımının sürdürülebilirliğini daha etkin kılmak için 22 Eylül Salı günü saat 09.30’da Hilvan Prestij Caddesi Şanlıurfa istikameti girişinde düzenleyeceğimiz bisiklet sürme ve yaya yürüyüşüne tüm halkımızı davet ediyoruz’ diyerek çağrıda bulundular.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan