Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Toru’nun cenazesi Şanlıurfa’ya getirildi
Toru'nun cenazesi Şanlıurfa'ya getirildi

Toru’nun cenazesi Şanlıurfa’ya getirildi

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’nın sevilen İş İnsanı İbrahim Toru’nun cenazesi Gaziantep’ten Şanlıurfa’ya Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.
Şanlıurfalı iş adamı ve Kanal Urfa Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru (44), 14 gün önce korona virüse yakalandı. Testinin pozitif çıkması üzerine Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Toru, sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine Gaziantep'teki özel bir hastaneye sevk edildi. Toru, tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı hayatını kaybetti.
Şanlıurfa’nın sevilen İş İnsanı İbrahim Toru’nun cenazesi Gaziantep’ten Şanlıurfa’ya Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.
Toru'nun cenazesi ikindi namazına müteakip Cumhurbaşkanlığı'ndan gelecek izin yazısı ile Eyüp Paygamber Camii'nde ya da Balıklıgöl içerisinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan